Design, lux și durabilitate ecologică la salonul de mobilier 2018!

Dispozitivul de iluminare, holurile lungi cu covoare roșii, frumusețea care îți umple ochii peste tot, și în cel mai mic colț îndepărtat al unui stand.
Bine ați venit la salonul de mobilier 2018!

Cuvantul este cu siguranta "Design". În această expoziție mare, care a pus împreună, ca într-un mic oraș, toate cele mai bune din design, puteți găsi excelența italiană în toate domeniile mobilei.
De la mobilier pentru dormitoare la mobilier și accesorii pentru livinguri, de la mese și scaune cu forme și materiale inovatoare pentru bucătării până la chiuvete și mobilier foarte moderne pentru a decora băile. Toată lumea poate găsi ceva care gâdilă aromele tale, atâtea sunt standul la expoziție.
Printre materialele cele mai moderne prezente la salon găsim Corian. Un material utilizat în principal în băi și în bucătării, se numește "piatră acrilică" și este compus din rășină acrilică și minerale naturale. Rezistența la zgârieturi și șocuri, aspectul neted cu curbele de înfășurare și certificatul de durabilitate ecologică sunt motivele pentru care acest material este din ce în ce mai frecvent ales în producția de mobilier de lux.

Al doilea cuvânt de cuvânt al expoziției este luxul ecologic. Toate produsele propuse au o atenție deosebită la mediul înconjurător în materialele folosite și în tehnicile folosite pentru a le crea. Într-o lume care conduce din ce în ce mai repede la noile tehnologii, protecția mediului este importantă și, de asemenea, noi Viadurini nu vreau să o uit!
La expoziție găsim o mulțime de companii care se mișcă sau care se mută deja pentru a obține certificarea FSC (Forest Stewardship Council), care atestă că firma va contribui la o mai bună gestionare a pădurilor, iar PEFC (Programul pentru Certificarea privind certificarea pădurilor), care atestă că pădurile sunt protejate de exploatarea necontrolată.

Dacă sunteți curios de știrile pe care le adăugăm în interiorul colecției noastre, nu vă opriți să ne urmați și să veniți să vizitați site-ul nostru!
Email Newsletter
Newsletter