Dus in Gradina Cum să Recunoaștem Cele mai Bune Modele Made in Italy

Dus in Gradina fiabilitatea calității și emoția designului

Dintr-o experiență solidă în domeniul mecanicii și prelucrării metalelor, se nasc fantastice coloane de duș în aer liber și în grădină. O realitate care a dezvoltat soluții de mare calitate și eleganță în lumea dușurilor pentru medii în aer liber și pentru spa-uri. Utilizarea materialelor prețioase, linia inovatoare, măiestria în construcție fac din dușurile exterioare un complement de nivel estetic ridicat pentru medii rafinate și luxoase.
 

Care sunt punctele forte ale unei coloane de duș în aer liber?

  1. Made in Italia : o garanție în ideea, în forma, în realizarea.
  2. Designul esențial și minimalist , minim invaziv, dar de o mare eleganță în orice mediu.
  3. Utilizarea oțelului inox AISI 316L , cel mai rezistent și inalterabil în timp.
  4. Producția complet italiană , realizată cu măiestrie și extremă atenție la detalii.
  5. Gama largă, care oferă soluții și o atenție externă.

Dusul dvs. poate fi făcut pe măsură!

Viadurini International Design a ales experienta, profesionalismul si infrastructura ideală pentru crearea diferitelor personalizată a făcut produse. Utilizarea materialelor prețioase, studiul soluțiilor estetice și funcționale inovatoare și colaborarea cu parteneri de încredere, permit dezvoltarea de soluții personalizate, care sunt tratate și garantate în fiecare detaliu estetic și funcțional. Acest lucru este posibil numai datorită alegerii de către companie a unei producții artizanale, care arată cu scrupule și atenție la fiecare detaliu, pentru a recompensa calitatea și fiabilitatea, mai degrabă decât cantitatea.

O producție 100% italiană

O producție 100% fabricată în Italia nu înseamnă a avea controlul direct al întregului proces de producție, ci și punerea în joc a acestui set de creativitate ferventă și cunoștințe practice care au făcut ca Made in Italia să fie renumit în lume pentru design și calitate .

Coloane de duș de grădină cu un design inovator

Articole tehnice la nivel înalt care decurg dintr-o abordare care vizează inovația continuă și dintr-o filozofie de producție care vizează excelența. Din acest motiv, designul, frumusețea, ergonomia, emoțiile joacă un rol cheie în aceste produse.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter