Emoții de Lux și Unice cu Noua Colecție de Marmură Viadurini Carrara.

Eleganța atemporală a marmurei pentru a înfrumuseța casa cu accesorii de mobilier unice.

Noi, la Viadurini, suntem în continuă căutare de mici capodopere artizanale care să le ofere în noile noastre colecții pentru a nu înceta niciodată să ne surprindă clienții din întreaga lume.
Cercetările noastre ne-au condus astăzi la Carrara, un oraș care vede nașterea unei colaborări între noi și o familie de designeri și meșteri legați de prelucrarea marmurii începând cu 1800.


Din această colaborare exclusivă se naște noua colecție Viadurini din marmură Carrara, în pe care le oferim obiecte de folosire zilnică realizate cu cea mai frumoasă și prețioasă piatră ornamentală pe care natura a creat-o vreodată. Fiecare obiect este o mică capodoperă și desigur este o piesă unică.

Lasă-te emoționat și surprins de o colecție care concepe marmura cu o sensibilitate pentru toate femeile, creând piese unice pentru bucătăria și baia ta. Bianco Statuario, Paonazzo, Portoro negru, gri Bardiglio, sunt cioplite ca pietre prețioase, devenind astfel produse concepute pentru a înnobila cotidianul.
 
    

Piese centrale elegante, suporturi de lumânări pentru a crea o atmosferă magică în casa ta, dar și tăieturi , știfturi și ustensile de gătit împreună cu farfurii și boluri pentru a oferi mesei tale o atingere elegantă și de lux, care nu va trece neobservată în ochii oaspeților tăi.
    

Dar nu vă faceți griji, colecția nu se oprește la obiectele de zi cu zi pentru bucătărie, de fapt, puteți găsi obiecte din marmură dedicate zonei de baie, cum ar fi suporturi de perii de dinți, suporturi de țesuturi și vase de săpun.
  
Și obiecte dedicate spațiului de locuit și biroului, cum ar fi greutatea hârtiei, vaze și scrumiere.

    

 
Descoperiți întreaga colecție de pe site-ul nostru și lăsați-vă cuceriți de luxul Made in Italy.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter