Oglinzi și Iluminat pentru Baie - Idei și Soluții pentru Alegerea Ideală și de Design

Sfaturi și soluții pentru a face baia un loc funcțional și de design cu oglinzi și iluminarea potrivită

Știm foarte bine că fiecare persoană din baie petrece în medie de la câteva minute la câteva ore în fiecare zi, motivele pot fi cele mai variate, barba, părul, machiajul, spălatul dinților sau pur și simplu împrospătarea. Toate aceste acțiuni de rutină fac din acest mediu unul dintre cele mai importante și intime pe care le oferă casa ta; Viadurini cu acest articol vrea să vă ofere o idee și sfaturi despre cum să vă faceți baia nu numai utilă, ci și funcțională și practică.
Când vine vorba de îmbunătățirea zonei băii, se poate începe doar de la iluminare și oglindă, complement predominant al întregii zone și care, dacă este utilizat în cel mai bun caz, poate oferi satisfacții multiple mediului înconjurător.
Din acest motiv, baia nu este destinată să aibă doar orice oglindă, ci o oglindă cu iluminare integrată sau iluminat bine poziționat.

Din acest motiv, trebuie să ne amintim întotdeauna că: luminile integrate și bine poziționate oferă o iluminare optimă pe față

Luminile integrate sau de poziție pentru baie

O bandă de LED-uri sau lumini poziționate în colțurile superioare ale oglinzii nu oferă suficientă lumină, de exemplu, o oglindă aprinsă doar în partea superioară vă va face să apăreați permanent cu cercurile întunecate datorită umbrei pe care genele o generează sub ochi .
Cel mai bun mod de a vă observa reflexia este să aveți o iluminare cât mai apropiată de cea a luminii naturale, cu becuri poziționate corect, astfel încât să nu fie generate zone de umbră și o temperatură a culorii care să o reproducă pe cea a luminii dimineții.
Puteți chiar să vă gândiți să adăugați un dimmer, astfel încât să reglați cantitatea potrivită de lumină care intră din exterior în funcție de nevoile dvs.

Alte aspecte tehnice fundamentale de care trebuie să ții cont în alegerea oglinzii cu lumini perfecte:
  • Lumina s-a difuzat uniform și aceasta rămâne neschimbată în timp
  • Lămpi sau LED-uri care nu degajă căldură sau supraîncălzire
  • Lămpi cu economie de energie (maxim 4 wați / h și 270 lumeni fiecare)
  • O tehnologie de iluminat care nu necesită întreținere sau înlocuire (pentru cel puțin 100.000 de ore de iluminat)

Oglinzi cu lumini de perete, iluminare din spate sau margini iluminate: care este cea mai bună soluție?

Băi mari: băile mari pot găzdui diferite soluții de amenajare, iar pe modelul american este acum obișnuit să aveți o chiuvetă dublă. În acest caz, puteți opta pentru o oglindă mare dreptunghiulară care îmbrățișează ambele părți sau oglinzi simple cu cele mai variate forme. Oglinzile pătrate, rotunde și chiar ovale sunt la modă în designul interior, iar pe acest aspect vă puteți simți liber să adaptați forma la stilul care se potrivește cel mai bine băii dvs. principale.

Băile mici : băile mici sau mici pot profita în schimb de o oglindă cu lumini, chiar iluminată din spate, care creează atmosferă și crește mediul, mai ales cu o soluție dezvoltată vertical cu lumini laterale.

Oglinzi încadrate în baie

Oglinda înrămată  se pretează perfect pentru medii de epocă, mobilier din lemn și chiar și cele mai multe modele de interior moderne, în funcție de tipul de cadru ales.
Un cadru poate adăposti chiar și  sistemul de iluminare în interior, cu profile din aluminiu cu texturi cât mai variate.

Cele mai minime, versatile și moderne sunt cu siguranță cele fără cadru și cu iluminare din spate: se adaptează oricărui stil.

Faceți clic aici pentru a descoperi cele mai bune oglinzi de baie.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter