Viadurini Design Radiators: Noua Colecție de Radiatoare din Sticlă

Radiatoarele și caloriferele decorative reprezintă o nouă modalitate de a încălzi casa cu design

Te-ai gândit vreodată la calorifere ca la piese de mobilier? Ei bine, radiatoarele noii colecții Viadurini Design Radiatoare sunt extrem de funcționale și extrem de moderne, cu un design de neuitat!

Adio radiatoare albe vechi și clasice, această nouă colecție de radiatoare oferă ceva unic pentru baia ta, dar și pentru camera de zi. Acum, casa este încălzită cu stil, datorită caloriferelor proiectate și colorate, cu o formă originală, care se integrează perfect în amenajarea oricărui mediu.
Viadurini Design Radiators prezintă o gamă largă de radiatoare din sticlă. Numele lor sunt Jhonny, Brian și Berry, caloriferele disponibile în versiune dublă: electrice și hidraulice din sticlă.Iată câteva caracteristici demne de atenție.

În ceea ce privește versiunea radiatorului hidraulic, acesta funcționează, deoarece consumul său de apă este considerabil mai mic în comparație cu sistemul tradițional. Mai mult, are un sistem perfect adaptabil la sistemul de încălzire al pompei de căldură sau la sursele regenerabile de energie. Particularitatea sa? O foaie realizată din sticlă securizată la 600° care o face rezistentă, sigură și originală.

Cea mai inovatoare tehnologie este utilizată pentru a crea un radiator electric. Această tehnologie specifică permite produsului să înțeleagă care este modalitatea corectă de a încălzi mediul, evitând risipa de energie și menținând temperatura de suprafață a produsului la un nivel minim. Structura sa constă din două foi în sticlă călită, unde este plasată rezistența electrică.
Pentru ambele versiuni puteți solicita o finisare în oglindă. O frumoasă argintare îl va face o oglindă proiectată.
Informatii suplimentare? Sistemul de control al ecranului tactil pentru versiunea electrică! Este un control în infraroșu cu funcție de blocare pentru copii, care permite o optimizare mai bună a performanțelor în combinație cu o telecomandă.

Pentru a cunoaște toate caracteristicile sale tehnice, vizitați direct site-ul nostru web:  Faceți clic aici pentru a vedea caloriferele Viadurini

Această colecție exclusivă de radiatoare se caracterizează și prin grija specială cu care este realizat fiecare produs, totul complet Made in Italy. Pentru oricine dorește să ofere propriului său mediu o glamour și o atingere ultra personală. Este posibil să personalizați radiatoarele din sticlă cu orice imagine dorită! Serigrafia ” este tehnica specială utilizată pentru a vă pune imaginea în două foi transparente de cristal.
Rezultatul? Lasă-ți imaginația să fugă!
Email Newsletter
Newsletter