Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Credința design modern din lemn masiv, l.192xp.50cm, Teresa

Cod: TERESA
Lei 22.402,52

madein_italy

- +
Măsuri
L 192x P 50x H 77/80 / 85cm
Timpii de livrare
30/35 gg * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Collezione Living
Credința design modern din lemn masiv, l.192xp.50cm, Teresa
Cadru cu lemn de nuc ușă armonie cu lambriuri. Anta a lucrat în lemn de nuc masiv. Disponibil in 3 usi cu 2 compartimente interioare și rafturi din sticlă. Picioare reglabile din oțel și cupru în două dimensiuni diferite: l.8xp.40xh.28cm sau l.8xp.40xh.20cm. Selectați din meniu finisajul și dimensiunea dorită.
Ușile din lemn creează dinamism și sugerează noi reflecții de lumină. Emerge linii atât de seducătoare și inovatoare, capabile să dea întregul mediu un sentiment de eleganță și prospețime.
Lemnul tratat cu produse pe bază de ulei de in naturale , mai degrabă decât vopselele convenționale, îmbunătățește cele mai multe dintre venele și caracteristicile lemnului ales. Uleiurile, în contact cu lemnul, fibrele se cristalizeze ocupă porii fibrei lemnoase și simultan creează barieră împotriva absorbției lichidelor (și , prin urmare , murdăria) și crește rezistența mecanică a fibrei lemnoase. E „este , de asemenea , rezistent la apă și rezistent la intemperii si UV. O alternativă complet natural!

CARACTERISTICI:
- Ușă: Harmony
- Culoare: nuc naturale sau nuc gri natural
- Finisaj: Ulei

Notă: Toate produsele sunt personalizabile. Dacă doriți să personalizați produsul, ne cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.

PRODUCATOR meseriaș
companie flexibilă și organizată răspunde la orice nevoie a clienților săi, provenit de la necesitatea de a pune în practică idei inovatoare și proiectate spre cele mai recente tendințe în design interior. Utilizarea cea mai buna calitate de lemn, măiestrie, atenția extremă la fiecare detaliu sunt pietrele de temelie pe care se sprijină întreaga activitate a companiei.
Rezultatul este un stil rafinat și original, expresia maximă făcută în Italia, potrivit pentru o multitudine de contexte. Pasiunea și angajamentul de zi cu zi a companiei în prelucrarea lemnului masiv contribuie la a da farmec si eleganta pentru fiecare mobil de colectare. Colecții pentru ziua și personalitatea puternică noapte, caracterizată printr-o stare de spirit contemporan irezistibil.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri