Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

de delfin Designer de masă din lemn și sticlă Veneția venețiană

Cod: TAVOLO VENEZIA
Lei 40.110,47

madein_italy

Serviciile asociate produsului

- +
Timpii de livrare
20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Viadurini Collezione Living
De delfin designer de masă din lemn și sticlă Veneția venețiană
Veneția este o masă unică și excepțională, în ea este conținut istoria și tribut orașului Veneția și ei „Briccole“ înseamnă stalpi de stejar si folosite de milenii pentru a raporta zonele interioare ale bărcilor lagună. Acest lemn este utilizat ca o componentă esențială a tabelului. Fiecare delfin, la sfârșitul vieții sale, și se înlocuiește Viadurini a ales să exploateze această „reutilizare“ materiale de transport un obiect numai de mobilier din lume toată frumusețea și magia acestui oraș. Venezia se alătură masa de farmec lemn întărită de timp și de natura, sticla, amintesc transparența apei, regina a orașului. Masa este realizată de fapt cu un plan dreptunghiular realizat din două straturi de sticlă + 10 mm și 10 cuplate între cele două straturi ale podelei este o secțiune de lemn subțire de briccola din stejar in varsta.
simplu și elegant, cu o formă dreptunghiulară și design unic și inimitabil potrivite pentru orice tip de mobilier de masă. Lemnul de „Briccole“ și sticla se topesc astfel încât într-o îmbrățișare caldă și indisolubilă. Notă bază din sticlă curbată, unite printr-o grosime bord de stejar de 30 mm. Veneția este disponibil în două dimensiuni diferite, pentru a alege una care ti se potriveste!
Un tabel realizat în întregime în Italia.

Notă: Din moment ce am făcut o foaie de stejar în vârstă reală delfin, diferențele cu imaginea trebuie să fie considerate ca fiind caracteristicile unice de produse.

materiale:
- top de sticlă și delfin
- Picioare de sticla cu inserție de stejar

ARTISAN PRODUCATOR
Această colecție de mobilier de lux adaugă o notă de eleganță modernă și cu metroul la toate spațiile cele mai strălucitoare, și chiar la casa ta, nu da o atmosfera interesanta si extrem de pitoresc.
Viadurini   El colaborează cu o companie importantă artizan cu obiectivul de a participa la crearea de locuri foarte caracterizate, spații să se retragă pentru a scăpa de realitate, sporind expresia personalității, spațiu în care să respire și vis. Recuperați contactul cu obiectul de autenticitate creativ născut din gândirea și cultura tipic italian, un amestec unic de accesorii pentru a furniza spații cu un distinct, unic, nu moderne, nu clasice dar capabil să comunice cu fiecare stil.
Compania a fost infiintata in anul 1991 in Treviso, la 20 km de Veneția. Din acest oraș unic ea a învățat arta de lucruri frumoase, proporțiile arhitecturale, utilizarea diferitelor materiale și inspirație în culturi îndepărtate reprelucrat de măiestrie italian genial. Un set de obiecte, unice și autentice, disponibile pentru designeri de interior pentru a crea modele exclusive, din ce în ce expresie diferite, niciodată nu a aprobat, un lux educat și moderat ostentativ al unui proiect de cercetare în curs de desfășurare decorativ sofisticat.

„Mobilierul devine expresie a sufletului care transformă spațiul într-o adevărată experiență multi-senzorială.“

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri