Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

El dresser cu partea de sus marmura si ottore design decorativ, realizate în Italia, Gildo

Cod: GILDOMAR
Vrei o ofertă personalizată?

madein_italy

Serviciile asociate produsului

Viadurini Living
El dresser cu partea de sus marmura si ottore design decorativ, realizate în Italia, Gildo
Gildo este un design clasic de lux mobil, tentă modernă datorită „gaura“ culoarea pe care o caracterizează și face o bucată de decor unic și de neegalat, concepute pentru a impresiona. Partea de sus este fabricat din Emperador marmura. Decoratiunile clasice sunt realizate din alamă naturală protejată curată. Structura este in finisaj natural din lemn masiv mahon.
Forumul este disponibil în finisaj lăcuit albastru sau roz fluorescent. Selectați din meniul finisajul dorit.
Mobile Gildo poate fi utilizat în medii care noaptea în zona de living.

NB: acestea sunt elemente realizate manual în Italia, puteți solicita modele personalizate în termeni de dimensiuni, finisaje si forme. Pentru informații și citate vă rugăm să scrieți la clienti@viadurini.it. O echipă de designeri cu experiență sunt la îndemână pentru a da viață la proiect unic.

Producătorul italian ARTISAN
Mobilierul din această colecție sunt realizate din   o „companie italiana specializata in producerea de mobilier de designer de lux realizate manual. forme sculpturale care iau inspirație de la clasic, dar rivistate într-un mod modern, sunt laitmotivul realizarile sale. Vechea tîmplar tradiția și experiența de ambarcațiuni se combină pentru a da viață la o varietate bogată de producție în cazul în care materialele și formele sunt protagoniști: o colecție de mobilier de lux , care răspunde la confortul contemporan, în timp ce restul funcționale moderne, în timp ce nu de rupere departe de prețioasă moștenire a tradiției.

Fiecare colecție este caracterizată prin proporție, imaginație și de cercetare meticuloasă de finisaje si lemn de calitate superioară într - un reviste contemporane care se adaugă viziuni excentrice și interpretări ironice, care combină tradiția lungă italiană de prelucrare a lemnului cu tehnici avansate. Toate acestea contribuie la crearea unui concept personal si original pe design și mobilier mondial.

Compania are două suflete puternice: prima dedicată cercetării, și se trece prin toate modurile posibile; al doilea este exprimat cu autoritate în lumea spațiilor publice și a contractului datorită culturii de design aproape secol care utilizează cea mai recentă tehnologie , fără a sacrifica măiestrie italian și făcându - l propria mândrie. În cadrul companiei există diferite departamente de producție, care disloca cele mai complet proiecte „in house“: o echipă dedicată a dezvoltat proiectul inițial, care va fi apoi toate domeniile de producție ulterioare, de la crestătura la dăltuire, de la vopsea umplutură. Compania este , de fapt , acum bine cunoscut pe lume pentru marea capacitatea sa de a combina calitatea, versatilitate si profesionalism.

Ultimele produse vizualizate