Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

proiectare Candelabru ceramica lucrate manual de epocă Cameron Ferroluce

Cod: CAMERON
Lei 1.110,60 Lei 1.388,25 -20%

madein_italy

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
Ø 23 cm x h. 30 cm; Greutate 1.37 kg
Timpii de livrare
20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Ferroluce
proiectare Candelabru ceramica lucrate manual de epocă Cameron Ferroluce
Cameron este o suspensie fantastic, forma de clopot și stilul de epocă - industrial, manual de mesteri calificați în Italia.
Această lampă frumoasă este constituită dintr-o structură de fier cu difuzor din ceramică lucioasă, disponibile în diferite variante de culori.
Particularitatile acestei lămpi constă în măiestria difuzorului ceramic. Ceramica, de fapt, este decorat în așa fel ca și în cazul în care timpul a marcat calea lui. Erodarea timpului de reproducere combinată cu suprafețele lustruite dau acea valoare suplimentară la această suspensie. Acest efect consumat de timp, Cameron oferă un stil vintage - sofisticat industriale. Structura metalică, amplifică și mai mult un efect antic.
Bright culori, suprafețe lucioase și a căutat semne ale îmbătrânirii pentru un profil de curent în masca unui stil trecut.
Perfect pentru utilizare într-un stil cabana englezesc. Această suspensie creat de atmosfera învelește medii, este în măsură să îndeplinească cele mai exigente cerinte datorita unui design unic și original. Un design care se opune de lux, dar trăiește în armonie cu ea. Design care păstrează utilizarea esențială și liniștește cu un echilibru delicat de forme și tonuri.
Cameron dă viață la o lumină pură, fără ecranare. Este aceste forme atât de simplu și delicat captează atenția, și care face Cameron se poate potrivi orice decor din cele mai simple și minime, la mai clasic, creând un contrast delicat.
De asemenea, vă aduce o notă de design din casa ta!
Detalii mici pentru o aroma antic mare efect!
Lampa disponibile in diferite finisaje. Verificați cartela de culoare din caseta și introduceți codul gol dorit de la tine!

Notă: Bec care nu sunt incluse
Bulb utilizabil: 1x max 53 W, E27

IMPORTANT: Deoarece finisarea articolului se face complet manual, produsul poate suferi mici variații în ton comparativ cu imaginea, o caracteristică care pune accentul pe unicitatea fiecărui produs în parte.

Puteți completa lampa cu becuri corespunzătoare Ferroluce linie retro. Modele disponibile: Grace, Serenity, Natalia și Lily.

Ferroluce este o companie care colectează istoria și arta site - urile noastre din anul 1982. Este o companie moderna , care vrea să păstreze cultura tradițională și să susțină un „excelență artizan italian.
Candelabre sunt rezultatul dragostei și respect pentru tradiție și pentru această problemă: simplitatea, valorile vechi, gustul trecutului care încă ne aparține și dorim să perpetueze în fiecare casă, restaurant, hotel, atmosferă unică în stil și eleganță.
producţia Aceasta are loc exclusiv în Italia, iar fiecare element este o căsătorie de armonie a formelor si cauta noi alchimie cromatica.
Fiecare element capătă astfel o personalitate unică.
Ferroluce a creat această colecție numită „Retro“, pentru a satisface chiar și cei mai exigenți clienți, și de a ilumina și a decora cu originalitate, eleganta si unicitate, medii stil industrial, de epocă, în subteran, minim la cele mai variate și originale.
Toate produsele sunt realizate exclusiv în Italia și în mod riguros legislația CE.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri