Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

proiectare Candelabru ceramica lucrate manual de epocă Cameron Ferroluce

Cod: CAMERON
Lei 1.214,59 Lei 1.451,70 -16%

madein_italy

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
Ø 23 cm x h. 30 cm; Greutate 1.37 kg
Timpii de livrare
20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Ferroluce
Cameron vintage design candelabru ceramic de Ferroluce
Cameron este o suspensie fantastică, în formă de clopot și cu un stil vintage-industrial, realizată manual de specialiști calificați din Italia.
Această lampă frumoasă este făcută dintr-o structură de fier cu difuzor din ceramică lustruită, disponibilă în diferite culori.
Particularitatea acestei lămpi este măiestria difuzorului ceramic. Ceramica, de fapt, este decorată în așa fel încât timpul să-și marcheze drumul. Reproducerea eroziunii meteorologice combinată cu suprafețe lucioase dă o valoare suplimentară acestei suspensii. Acest efect purtat de timp, îi conferă lui Cameron un stil vintage-industrial rafinat. Structura metalică amplifică și mai mult efectul antic.
Culori strălucitoare, suprafețe strălucitoare și semne rafinate ale timpului pentru un profil curent sub forma unui stil trecut.
Ideal pentru decorarea unei cabane în stil englezesc. Această suspensie creată pentru medii cu o atmosferă înconjurată, este capabilă să satisfacă cele mai exigente cerințe datorită unui design unic și original. Un design care se opune luxului, dar care coexistă armonios cu el. Design care păstrează utilizarea esențială și reasigură cu un echilibru delicat între forme și tonuri.
Cameron dă viață unei lumini pure fără ecranare. Tocmai aceste forme simple și delicate atrag atenția și care îl fac pe Cameron capabil să se adapteze la orice decor de la cel mai simplu și minimal până la cel mai clasic, creând un contrast delicat.
Aduceți și o notă de design în casa dvs.!
Detalii mici pentru un efect grozav, cu un gust antic!
Lampă disponibilă în diferite finisaje. Verificați diagrama de culori și introduceți codul de terminare dorit în caseta corespunzătoare!

Notă: Becul este exclus
Bec folosibil: 1x max 53 W, soclu E27

IMPORTANT: Deoarece finisarea articolului este complet realizată manual, produsul poate suferi mici modificări de ton în comparație cu imaginea, o caracteristică care subliniază unicitatea fiecărui produs individual.

Lampa poate fi completată cu becurile speciale ale liniei Ferroluce Retró. Modele disponibile: Grace, Serenity, Natalia și Lily.

Ne informăm clienții că politica privind returnarea companiilor nu poate fi aplicată următoarelor produse, deoarece acestea sunt produse artizanale și unice realizate manual, la cererea clientului. Aceasta înseamnă că nu pot fi returnate după cumpărare.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri