Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Reglabil ceramic lampă de suspensie și metalo Alayna Ferroluce

Cod: ALAYNA
Lei 646,54 Lei 808,18 -20%

madein_italy

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
Ø 9 cm x h. 16 cm; Greutate 0.52 kg
Timpii de livrare
20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Ferroluce
Alayna reglabil ceramica si lampa de suspensie metalica de Ferroluce
Alayna este o suspensie fantastică, cu un stil industrial-vintage, realizată manual de specialiști calificați în Italia.
Această lampă frumoasă este făcută din fier vechi și ceramică lustruită, disponibilă în diferite culori.
Particularitatea acestei lămpi constă în meseria de ceramică. Ceramica, de fapt, este decorată în așa fel încât timpul să-și marcheze drumul. Reproducerea eroziunii meteorologice combinată cu suprafețe lucioase dă o valoare suplimentară acestei suspensii. Acest efect purtat de timp, conferă Alayna un stil rafinat de epocă industrială.
Piesele metalice sunt fabricate din fier antic. Pentru a recrea acest efect de recoltă de fier, este tratat în conformitate cu anumite proceduri, pentru a ruina sau oxida în mod natural, pentru a recrea acest efect de vârstă marcat de timp.
O altă caracteristică a lui Alayna este cuprinsă în abilitatea sa de a regla fasciculul luminii unde vreți cel mai mult, de fapt lumina reflectoarelor este dotată cu propria mobilitate care vă permite să îndreptați lumina în sine.
Lumina direcțională, ceramică, cu finisaje de epocă în armonie perfectă cu metalul oxidat: o suspensie unică în stilul său, cu o aromă antică, perfectă pentru cele mai căutate medii.
Culori strălucitoare, suprafețe strălucitoare și semne rafinate ale timpului pentru un profil curent sub forma unui stil trecut.
Alayna dă viață unei lumini pure fără ecranare. Este tocmai aceste forme simple și delicate care atrag atenția și care fac din Alayna capabil să se adapteze la orice decor de la cel mai simplu și minimal până la cel mai clasic, creând un contrast delicat.
Atmosferă intimă și lumină moale: această suspensie plină de personalitate și detalii inimioare este piesa perfectă pentru mobilierul tău.
Detalii mici pentru un efect grozav, cu un gust antic!
Alayna este disponibil în două versiuni diferite: complet sau fără un grătar metalic, adică fier antic, cu un design care îmbogățește difuzorul, pentru a-și crește efectul industrial.
Aduceți-vă un pic de design în casa dvs. și alegeți lampa potrivită pentru dvs.!

Lampă disponibilă în diferite finisaje. Verificați diagrama de culori și introduceți codul de terminare dorit în caseta corespunzătoare!

Notă: Becul este exclus
Bec folosibil: 1x max 46 W, soclu E14

IMPORTANT: Deoarece finisarea articolului este complet realizată manual, produsul poate suferi mici modificări de ton în comparație cu imaginea, o caracteristică care subliniază unicitatea fiecărui produs individual.

Lampa poate fi completată cu becurile speciale ale liniei de retur Ferroluce. Modele disponibile: Grace, Serenity, Natalia și Lily.

Ne informăm clienții că politica privind returnarea companiilor nu poate fi aplicată următoarelor produse, deoarece acestea sunt produse artizanale și unice realizate manual, la cererea clientului. Aceasta înseamnă că nu pot fi returnate după cumpărare.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri