Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

modeno Masa rotunda cu blat de sticla si lemn incrustatii Ozzy

Cod: OZZY
Lei 51.563,07

madein_italy

- +
Material
Sticla / sau lemn / metal
Măsuri
Ø 140 xh 76,5 cm
Timpii de livrare
60 de zile de zile de lucru * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Collezione Living
de masă rotundă Modeno cu blat de sticla si lemn incrustatii Ozzy
Masa rotundă de design modern și elegant, inspirat de picturile celebrului pictor olandez Piet Mondrian și forma geometrică ce caracterizează lucrările sale.
Disponibilă cu partea de sus de sticlă cuplate conținând inserții încrustații compus din trei tipuri de lemn (stejar în umbră foarte ușor și două versiune abanos Newood precompusă).
Baza, minimalist și elegant, se face din picioare metalice și batardou cu finisaj din alamă.
O parte din nenatural Colectia de designerul Giorgio băieți, născut din studiul fenomenelor naturale și interacțiunea materialelor cu tehnologia umană.
Ozzy este realizat din sticlă cuplat cu incrustații de lemn. Este, de asemenea, disponibil în sticlă transparentă. Cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.
Măsurători: Ø 140 x H 76,5 cm
Greutate: 87 kg

ARTISAN PRODUCATOR
Această colecție de mobilier de lux adaugă o notă de eleganță modernă și cu metroul la toate spațiile cele mai strălucitoare, și chiar la casa ta, nu da o atmosfera interesanta si extrem de pitoresc.
Viadurini   El colaborează cu o companie importantă artizan cu obiectivul de a participa la crearea de locuri foarte caracterizate, spații să se retragă pentru a scăpa de realitate, sporind expresia personalității, spațiu în care să respire și vis. Recuperați contactul cu obiectul de autenticitate creativ născut din gândirea și cultura tipic italian, un amestec unic de accesorii pentru a furniza spații cu un distinct, unic, nu moderne, nu clasice dar capabil să comunice cu fiecare stil.
Compania a fost infiintata in anul 1991 in Treviso, la 20 km de Veneția. Din acest oraș unic ea a învățat arta de lucruri frumoase, proporțiile arhitecturale, utilizarea diferitelor materiale și inspirație în culturi îndepărtate reprelucrat de măiestrie italian genial. Un set de obiecte, unice și autentice, disponibile pentru designeri de interior pentru a crea modele exclusive, din ce în ce expresie diferite, niciodată nu a aprobat, un lux educat și moderat ostentativ al unui proiect de cercetare în curs de desfășurare decorativ sofisticat.

„Mobilierul devine expresie a sufletului care transformă spațiul într-o adevărată experiență multi-senzorială.“

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri