Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

șezlong clasic cu material textil 100% Made in Italy Basco

Cod: BASCO
Lei 46.710,87

madein_italy

- +
Material
Lemn / tesatura
Măsuri
240 x 120 h 80 cm
Timpii de livrare
60 de zile de zile de lucru * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Living
șezlong clasic cu tesatura 100% Made in Italy Basco
clasic lucrat manual scaun salon, distins cu un scaun confortabil căptușit cu spătar matlasat.
Basco este acoperit în tesatura. Este, de asemenea, disponibil în alte versiuni: piele faux, piele faux din merbau, piele anilină și piele nor. Cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.

Structura: placaj, lemn de brad masiv si centuri elastice.
Padding: poliuretan expandat în celule diferențiate deschise la densități acoperite cu clapete Dacron.
Acoperire: Artik tesatura visiniu.
Picioare: alamă lustruită.
Măsurători: 210 x 105 h 80 cm
Măsurători: Stând p 63 x H 40 cm

ARTISAN PRODUCATOR
Această colecție de mobilier de lux adaugă o notă de eleganță modernă și cu metroul la toate spațiile cele mai strălucitoare, și chiar la casa ta, nu da o atmosfera interesanta si extrem de pitoresc.
Viadurini   El colaborează cu o companie importantă artizan cu obiectivul de a participa la crearea de locuri foarte caracterizate, spații să se retragă pentru a scăpa de realitate, sporind expresia personalității, spațiu în care să respire și vis. Recuperați contactul cu obiectul de autenticitate creativ născut din gândirea și cultura tipic italian, un amestec unic de accesorii pentru a furniza spații cu un distinct, unic, nu moderne, nu clasice dar capabil să comunice cu fiecare stil.
Compania a fost infiintata in anul 1991 in Treviso, la 20 km de Veneția. Din acest oraș unic ea a învățat arta de lucruri frumoase, proporțiile arhitecturale, utilizarea diferitelor materiale și inspirație în culturi îndepărtate reprelucrat de măiestrie italian genial. Un set de obiecte, unice și autentice, disponibile pentru designeri de interior pentru a crea modele exclusive, din ce în ce expresie diferite, niciodată nu a aprobat, un lux educat și moderat ostentativ al unui proiect de cercetare în curs de desfășurare decorativ sofisticat.

„Mobilierul devine expresie a sufletului care transformă spațiul într-o adevărată experiență multi-senzorială.“

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri