Made in Italy

2 bucăți Vază din polietilenă albă, bej sau gri - Piele de Myyour

  • Made in Italy
  • Cod: 70301SKIN
Lei 6816,35
Măsuri Inf. 33 L sup. 60 H 120cm
Timpii de livrare 3/4 săptămâni lucrătoare

Vaza de design în poleasy pentru interior sau exterior, fabricată în Italia, 2 bucăți.

Design: en & is Studio
Pielea este o familie de vaze cu o formă liniară, farmecul său este ascuns în spatele texturii sale care declanșează dorința de a le atinge. Finisajul exclusivist este inspirat de observarea detaliilor pe care le trăiește mediul natural, care dezvăluie detalii și geometrii aparent invizibile, dar nu nesemnificative: totul are propria piele. Pielea, este familia de vaze care integrează colecția Myyour. Versiune Poleasy imprimată în relief cu placă de fixare la sol furnizată.
Există două dimensiuni disponibile: S de 55 cm în diametru pe 60 cm în înălțime și L de 60 cm în diametru cu 120 cm în înălțime. În ambele cazuri, orificiul pentru introducerea plantei este întotdeauna de 32x32x23,5H cm.

Finisaj: POLEASY® disponibil în diferite culori.

Nu numai designul și tehnologiile fac diferența în produsele Myyour: chiar și în ceea ce privește materialele, compania din Padova este acum capabilă să exprime maxim datorită unei noi polietilene speciale numite Poleasy® , dezvoltată de-a lungul anilor de cercetare cu scopul de a elimina acei micropori de suprafață responsabili pentru formarea de patine inestetice și, în timp, și pentru posibile fisuri.
Poleasy®, un brevet exclusiv la nivel mondial, rezolvă definitiv problema, garantând creațiilor Myyour suprafețe mai compacte și performanțe cu adevărat unice în ceea ce privește durabilitatea, lavabilitatea și strălucirea culorii.
Poleasy® cu proprietăți mecanice excelente, stabilizat UV pentru aplicații în exterior. 99% fără porozitate la suprafață.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro