Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Myyour

Nu numai că firma în decor , ci un adevărat laborator de idei: modele Myyour și produce articole de iluminat , cum ar fi lămpi de podea, lămpi de masă, lămpi suspendate, statui luminoase de design unic. Printre cele mai populare modele de iluminat ca Myyour ceea ce privește noi Penelope, Tulip, Pandora, Tino, Bonsai, Nefos, Vacarm, etc.

Gama de articole de mobilier , cum ar fi designul exterior șezlong, umerașe, mese, scaune, scaune, decoratiuni in aer liber cu unele dintre cele mai populare modele , cum ar fi Tulip XL, Zoe, Liberty, Crazy Head, etc.

Myyour este o realitate în care ideile de design cele mai inovatoare sunt selectate și transformate în soluții noi și unice de design, capabile să exprime în același timp eleganță și culoare, funcționalitatea și estetica, versatilitatea și prestigiul. În acest fel , produsele Myyour sunt de ultimă oră, amestec perfect de măiestrie și inovație, pentru a fi protagonistul în diferite spații, destinate să preia scena și să dea o notă de exclusivitate și caracterul inovator.

Punctele oarba Myyour filozofia sunt uimitoare spectacol al produselor sale și a procesului de producție operat în numele lucrului bine făcut, de la dezvoltarea proiectului la selectarea materialelor și a execuției până la cel mai mic detaliu.

Este nu doar designul și tehnologia pentru a face o diferență în chiar și produsele Myyour: în ceea ce privește materialele, compania este acum capabil de a exprima cele mai mari datorită unui nou special numit Poleasy® polietilenă, dezvoltat prin munca cercetare anul trecut, cu scopul de a elimina pe cei de suprafață microporos responsabile pentru formarea de patina inestetice și, în timp, a unor posibile fisuri.

Poleasy® exclusiv, patentat în întreaga lume, rezolvă problema prin asigurarea celor mai compacte suprafețe creații Myyour și performanță cu adevărat unică în durabilitate, lavabilitate și luminozitatea culorilor.