Abaca Garden Lounge Complet cu Perne - Raziel

  • Cod: RAZIEL
Lei 19.141,38 Lei 23.926,73 -20%
Material Abaca
Timpii de livrare 1 saptamana lucratoare
echipament de sitting Țesătură hidrofugă

Set lounge de grădină în abaca cu perne incluse.

Living exterior compus din fotoliu , canapea 2 locuri , canapea 3 locuri, masuta de cafea si pouf din fibra naturala de abaca cu perne incluse in finisajul standard " Ecrù ".

Livingul aparține unei întregi colecții și riguros țesut manual din fibră naturală de abaca , cu un cadru din lemn masiv și Polyrattan. Caracterizata prin linii drepte si esentiale, se incadreaza discret in orice incapere a casei.
Produsele din această colecție se pretează pentru a mobila spații exterioare adăpostite precum verandă, balcoane, terase, verande și foișoare, înviorând medii cu căldură și stil unic.

Produsele din această colecție sunt țesute manual folosind numai fibre și materiale naturale care, datorită caracteristicilor lor intrinseci, pot prezenta nereguli, imperfecțiuni și diferențe de culoare (condiții care ar putea apărea și la ceva timp după achiziție). Pentru a garanta o durată de viață mai lungă a produsului în timp, recomandăm evitarea expunerii prelungite la lumina soarelui, ploaie, umiditate și variații mari de temperatură (factori care ar putea slăbi fibra, o fac supusă ruperii și favorizează apariția mucegaiurilor). Dacă produsul este expus la condiții de umiditate deosebit de ridicată, vă recomandăm să-l lăsați să se usuce rapid și complet, evitând întotdeauna lumina directă a soarelui.

Masuri fotoliu : L 78 x D 80 x H 72 / 82 cu perna.

Masuri canapelei :
  • 2 locuri : L 138 x P 80 x H 72 / 82 cu perna;
  • 3 locuri : L 178 x P 80 x H 72 / 82 cu perna.
Măsuri masă : L 90 x D 60 x H 35.

Măsuri pouf : L 45 x D 45 x H 36 / 46 cu pernă.

Finisaj perne : Ecru.

Întreținere :
Pentru curățarea corectă a fibrei naturale de abaca, vă recomandăm să folosiți cârpe din microfibră, detergenți neutri și apă caldă.
Vă recomandăm să spălați materialul pernei numai cu curățare uscată sau manual la o temperatură scăzută pentru a evita contractarea și pentru a-și păstra caracteristicile.

NB : Tapiteria pernelor este disponibila in alte finisaje si materiale la cerere. Pernele decorative sunt excluse.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă personalizată completând formularul corespunzător „Solicitați informații” .
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter