Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Accesorii Aperitiv Instrumente de cocktail în marmură, lemn și oțel - Norman

Cod: NORMANNO1
Lei 5.745,61 Lei 8.043,82 -29%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Marmură albă de Carrara, gresie, marmură roșie Verona, oțel inoxidabil 316, lemn de frasin.
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare
Greutate produs
3,5 kg
Lungime (cm)
10 cm
Înălțime (cm)
26,5 cm
Viadurini Kitchen

Compoziție de instrumente aperitive unelte de cocktail de înaltă calitate din marmură, lemn și oțel fabricate în Italia.

Compoziția turnului este împărțită în:
  • 1 recipient din marmură albă de Carrara;
  • 1 pistil din oțel inoxidabil 316;
  • 1 suport pentru tavă din lemn de frasin;
  • 1 dop-tava-ridicare din marmura rosie Verona;
  • 1 capac-tava-ridicare în gresie;
  • 4 suporturi din lemn de frasin;
  • 4 suporturi din oțel inoxidabil 316;
Acest serviciu de accesorii pentru aperitive reprezintă un set de instrumente practice pentru prepararea cocktailurilor. De fapt, este tratat la suprafață cu produse specifice pentru ao face potrivit pentru contactul cu mâncarea, astfel încât ora fericită să devină un moment plăcut de petrecut în companie.

Designul său unic și inimitabil al turnului este adevărata sa forță: prin descompunere, veți obține diferite instrumente și accesorii care transformă masa cu forme circulare și versatile , care acționează atât ca un coaster, cât și ca o tavă pentru mâncărurile cu degete.
Un format creat prin dezvoltarea temei stivuibile și acordarea unei atenții deosebite compoziției și proporției fiecărui element.

Materialele joacă un rol important în calitatea și designul produsului: lemnul de frasin este tratat cu ulei comestibil; marmura albă Cararra , marmura roșie verona și gresia sunt lustruite și netede; în cele din urmă, elementele structurale din oțel inoxidabil 316 sunt rezistente și durabile.

Marmura și lemnul, precum și piatra, sunt materiale naturale lucrate manual, caracterizate prin vene și noduri care fac ca fiecare piesă să fie ușor diferită una de cealaltă, prin urmare fiecare obiect are nuanțe unice și exclusive realizate în întregime în Italia.

Întreținerea produsului: Curățați cu o cârpă moale umedă, dacă este necesar, utilizați săpun Marsilia 100% natural diluat în apă, uscați bine. Nu spălați în mașina de spălat vase și nu introduceți în congelator.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate