Made in Italy

Accesorii pentru tăiere și bucătărie în marmură, lemn și oțel Design de lux - Icaro

  • Made in Italy
  • Cod: ICARO
Lei 3.137,62 Lei 3.922,05 -20%
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare
Greutate produs 6,5 kg
Lungime (cm) 40 cm
Adâncime (cm) 28,5 cm
Înălțime (cm) 4,5 cm

Tăiță din lemn, tăiată din marmură și săpun de îndepărtare a mirosurilor fabricat în Italia pentru bucătărie.

Serviciul este împărțit în:
  • 1 scândură inferioară din marmură albă sau neagră;
  • 1 săpun din oțel inoxidabil 316 și gresie sau marmură roșie Verona;
  • 1 scândură superioară din frasin sau lemn de mahon.
Această compoziție de accesorii funcționale pentru prepararea alimentelor, tratate superficial cu produse certificate potrivite pentru contactul cu alimentele, se caracterizează prin suprapunerea a două etaje , unul din lemn și unul din marmură, care pot fi utilizate individual sau simultan.
Între aceste două plăci de tăiat suprapuse există un al treilea element care, pe lângă faptul că acționează ca un știft, poate fi extras și utilizat ca săpun pentru a elimina mirosurile , datorită discului din oțel inoxidabil 316 aplicat. În cazul în care alegeți varianta cu gresie, aceasta poate fi folosită și ca instrument pentru ascuțirea lamelor de oțel.

Designul practic și versatil permite schimbului să intre în cultura gătitului, a meselor, a alimentelor, într-o partajare culinară, precum și în viață.

Materialele joacă un rol important în calitatea și designul produselor: lemnele sunt tratate cu ulei comestibil; baloanele și pietrele sunt strălucitoare și netede; în cele din urmă, elementele structurale din oțel inoxidabil 316 sunt rezistente și durabile.

Finisaje disponibile:
  • Marmură albă de Carrara, gresie, oțel inoxidabil 316, lemn de frasin.
  • Marmură marquinia neagră, marmură roșie Verona, oțel inoxidabil 316, lemn de mahon.
Marmura și lemnul sunt materiale naturale fabricate manual, caracterizate prin vene și noduri care fac ca fiecare piesă să fie ușor diferită una de cealaltă, prin urmare fiecare obiect are nuanțe unice și exclusive realizate în întregime în Italia.

Întreținerea produsului: Curățați cu o cârpă moale umedă, dacă este necesar, utilizați săpun Marsilia 100% natural diluat în apă, uscați bine. Nu spălați în mașina de spălat vase și nu introduceți în congelator.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter