PRODUSE REDUSE CU PÂNĂ LA 50%
client service +39 0541.623760
Cos

Aldo Bernardi

De iluminat și lămpi unice: treizeci de ani de pasiune și de cercetare au condus Aldo Bernardi pentru a crea propriul stil unic și „liniștitoare“, liber de moda si conformismul , care este bine recunoscut în cadrul pieței de iluminat, spoturi luminoase și felinare gradina, lămpi și accesorii interioare și exterioare, care combină tradiția și inovația.

Compania este caracterizată printr - o producție în care natura artizanală a produsului, toate finisate si decorate manual, reflectă activitatea tipică de producție a zonei de dealuri Asolo.

Propunerile lui Aldo Bernardi sunt colectate în două colecții distincte: „The Brass“ si „distinsul“.

Linia de „Brass“ include corpuri de iluminat, lămpi suspendate, lămpi de perete, lămpi de masă sau lămpi de podea și grădină cu un gust rustic si clasic. Articole lucrate manual folosind materiale cum ar fi alamă și cupru, elemente de mobilier special și unic.

Colecția „ilustrul“ propune lămpi de design modern și inovator, joc cu forme si materiale: Aldo Bernardi înapoi la ceea ce a fost punctul de plecare, ceramica. Aldo Bernardi s- au distrat încercând și testarea de noi glazuri, finisaje noi, noi materiale ceramice. Rezultatul sunt forme esențiale , care ies în evidență pentru particularitatea de decoratiuni, rezultatul muncii manuale în cazul în care „experiența este o valoare adăugată vitală.
 

Căutare avansată

Pagina 1 de 4:   1 2 3 4
Lampa de podea Mururoa
Made in Italy
Aldo Bernardi

Lampa de podea Mururoa

Lei 5.150,41
Wall Abbey alama, cupru antic, sticla alb
Made in Italy
Aldo Bernardi

Wall Abbey alama, cupru antic, sticla alb

Lei 3.752,90
Pagina 1 de 4:   1 2 3 4