Made in Italy

Aplică Artisan din sticlă venețiană și metal Made in Italy - Jason

  • Made in Italy
  • Cod: JASON3
Lei 10.304,93 Lei 12.881,17 -20%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 saptamani lucratoare
Lungime (cm) 50
Adâncime (cm) 34
Înălțime (cm) 38

Aplică de perete realizată manual cu 7 lumini din sticlă venețiană și metal Fabricat în Italia.

Aplică de perete realizată manual în Italia din sticlă Veneția, finisaj afumat cu detalii metalice cromate . O estetică captivantă care se adaptează oricărui tip de mediu în care se potrivește cu exuberanță datorită formelor și funcționalității designului său. Brațele curbate minunate și elegante se extind spre exterior pentru a aduce lumină în diverse direcții și luminează camera printr-un efect scenografic original care amintește de explozia artificiilor pentru un rezultat creativ , rafinat și puternic de impact vizual .

Fiecare element care alcătuiește aceste minunate soluții de amenajare este realizat individual și vine din mâinile meșterilor experți din sector care, datorită cunoașterii profunde a tradiției venețiane în prelucrarea sticlei , dau viață adevărate opere de artă dotate cu suflet și o personalitate care permite celor care le inventează, celor care le fac și celor care le folosesc să creeze o asemănare personală și de aptitudini, simțindu-se astfel empatic cu ei. Întregul proces de producție se desfășoară la Veneția , inima bată a tradiției sticlei, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile străvechi, cu dorința ca modernul să se proiecteze spre viitor. In acest fel iau nastere idei de iluminat autentice si eficiente care repropun designuri clasice revizuite in cheie contemporana pentru un rezultat exclusivist si avangardist .

Becuri (nu sunt incluse) : 7 x MAX 25W G9

NB : aplicația este disponibilă într-o gamă largă de combinații de culori diferite și fiind realizată manual este complet personalizabilă ca formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter