Made in Italy

Aplică de perete din sticlă venețiană realizată manual, fabricată în Italia - Graham

  • Made in Italy
  • Cod: GRAHAM
Lei 6360,00 Lei 7949,97 -20%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 saptamani lucratoare
Lungime (cm) 46
Adâncime (cm) 25
Înălțime (cm) 28

Aplică de perete cu 2 lumini din sticlă și metal Venice lucrate manual Made in Italy.

Aplică din sticlă Venice cu finisaj alb-fildeș, realizată manual , cu detalii metalice cu finisaj crom lucios și abajururi elegante din material textil . O piesă de mobilier caracterizată printr-un design articulat, dar esențial , capabil să îmbogățească mediul dând caracter datorită prezenței sale scenice puternice, tipice candelabrelor clasice din trecut. Brațele tubulare din sticlă susțin într-un mod delicat și elegant minunatele abajururi din material textil care ajută la transportul luminii în toate direcțiile pentru o iluminare caldă , moale și învăluitoare .

Din utilizarea materiilor prime de înaltă calitate de pe teritoriul italian și din prelucrarea cu pricepere a sticlei de către meșteri pricepuți din sector care au transmis tradițiile străvechi de zeci de ani, ia naștere o mare capodoperă a artei sticlei care se remarcă prin eficiența sa, funcționalitate și o estetică clasică . Fiecare fază de producție are loc în Veneția , inima bată a tradiției sticlei, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile străvechi, cu dorința ca modernul să se proiecteze spre viitor. Procedând astfel, măiestria înaltă se îmbină cu designul, iar tradiția își găsește o viață nouă prin utilizarea tehnologiilor inovatoare . Rezultatul este o operă de artă care reinterpretează un stil clasic printr-un limbaj contemporan care prin lumină își arată valorile de autenticitate și eficiență .

Becuri (nu sunt incluse) : 2 x MAX 42W E14

NB : lampa este disponibilă într-o gamă largă de combinații de culori diferite și fiind realizată manual, este complet personalizabilă ca formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro