Made in Italy

Aplica de Perete cu 2 Lumini din Sticla Venetia lucrata manual - Ismail

  • Made in Italy
  • Cod: ISMAIL1
Lei 4005,16 Lei 5006,46 -20%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 saptamani lucratoare
Lungime (cm) 40
Adâncime (cm) 20
Înălțime (cm) 30

Aplică de perete realizată manual din sticlă venețiană albă și metal cromat Fabricat în Italia.

Aplică de perete cu 2 lumini realizată în Italia din sticlă Veneția cu finisaj alb lapte - cristal lucrat manual cu detalii metalice în finisaj crom lustruit . O întâlnire fără precedent între liniile istorice și designul contemporan pentru a da viață unei piese de mobilier cu farmec și eleganță atemporale. Estetica sa se caracterizeaza printr-un volum articulat care devine dinamic si usor prin vibratia luminoasa a minunatelor suprafete din sticla suflata care alterneaza elegantele brate transparente cu cupele realizate prin folosirea tehnicii carcasei . Pentru a-i sublinia valoarea este atentia la detalii care transpare din componentele metalice cromate care permit produsului sa se adapteze la diferite gusturi si situatii de utilizare.

O producție 100% Made in Italy care își are rădăcinile în tradiția autentică a Veneției , un oraș cu o istorie puternică de zece ani și o sursă de inspirație pentru prelucrarea sticlei . Fiecare element, fin lucrat de artizani pricepuți experți în domeniu , vorbește despre tehnici străvechi transmise de-a lungul anilor care au adus adevărata esență a sticlei până astăzi, spunând prin lumină valorile sale de experiență , autenticitate și înclinație pentru frumos . Impulsul de a oferi soluții de amenajare care respectă tradiția se îmbină cu dorința de a crea ceva inovator pentru a oferi accesorii clasice complete cu tehnologii de ultimă oră pentru a vă amenaja camerele cu stil, amintind de trecut. Ceea ce se naște este o propunere de amenajare care pare a fi forjată de lumină, concepută pentru a decora mediile contemporane cu toată clasa și eleganța cu care a iluminat holurile mari ale clădirilor antice .

Becuri (nu sunt incluse) : 2 x MAX 42W E14

NB : lampa este disponibilă într-o gamă largă de combinații de culori diferite și fiind realizată manual, este complet personalizabilă ca formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro