Made in Italy

Aplică clasică de perete 2 lumini din sticlă albă realizată manual în Italia - Malaezia

  • Made in Italy
  • Cod: MALESIA1
Lei 1.278,05 Lei 1.597,55 -20%
Material sticla, cristal si metal
Culoare alb și crom
Timpii de livrare 10-12 zile lucratoare
Priză și tip de alimentare 2 x E14 220-230 V
Lungime (cm) 17
Adâncime (cm) 26
Înălțime (cm) 30

Aplică clasică din sticlă albă lucrată manual, cristal și metal fabricată în Italia.

Capabilă să caracterizeze mediul, această lampă de perete este compusă din 2 brațe arcuite pe care se sprijină farfuriile care adăpostesc sursele de lumină.
Realizata din sticla lucrata manual si cristal optic cu materiale de inalta calitate si atentie deosebita la detalii , veioza va deveni protagonista mediului in care va fi amplasata, impodobita de pandantivul rotund din cristal optic si de detaliile cromate. metal .

Astfel a luat naștere un produs de lux made in Italy , cu un design clasic și extrem de rafinat , capabil să se potrivească perfect în orice loc și să satisfacă orice nevoie.
Complementul este, așadar, ideal pentru mobilarea spațiilor sofisticate și cu bun gust, cum ar fi un living sau un dormitor, prezentându-se ca fiind perfect pentru coridoare, intrări și saloane, luminând orice mediu cu gust și caracter, într-un amestec de stil, clasă și inovație.

NB: Becurile nu sunt incluse. Complementul este disponibil și în versiuni în finisaje din sticlă transparentă și/sau metal auriu.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter