Made in Italy

Aplică de perete din sticlă artizanală cu 3 lumini de la Veneția Made in Italy - Florentină

  • Made in Italy
  • Cod: FIORENTINO8
Lei 6680,03 Lei 7422,25 -10%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 saptamani lucratoare
Lungime (cm) 36
Adâncime (cm) 30
Înălțime (cm) 43

Aplică de perete realizată manual din sticlă și metal Veneția Made in Italy.

Lampă de perete cu 3 lumini realizată manual din sticlă venețiană cu finisaj denim, cu pandantive de plumb și detalii din metal cromat lustruit . Caracterizata prin minunatele brate lucrate manual prin tehnica rasucirii care creeaza un rezultat exclusiv ce aminteste estetic de impletirea unei sfori, aceasta lampa da personalitate intregului mediu inconjurator. O adevărată ploaie de lumină invadează structura lustrei și apoi se răspândește în mediul înconjurător prin intermediul refracției prin magia paietelor și pandantivelor de cristal cu finisaje fine, creând astfel un efect scenografic evocator și oniric capabil să încânte și să surprindă. pentru eleganța și măreția sa.

Fiecare element care alcătuiește aceste minunate soluții de amenajare este realizat individual și vine din mâinile meșterilor experți din sector care, datorită cunoașterii profunde a tradiției venețiane în prelucrarea sticlei , dau viață adevărate opere de artă dotate cu suflet și o personalitate care permite celor care le inventează, celor care le fac și celor care le folosesc să creeze o asemănare personală și de aptitudini, simțindu-se astfel empatic cu ei. Întregul proces de producție se desfășoară la Veneția , inima bată a tradiției sticlei, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile străvechi, cu dorința ca modernul să se proiecteze spre viitor. In acest fel iau nastere idei de iluminat autentice si eficiente care repropun designuri clasice revizuite in cheie contemporana pentru un rezultat exclusivist si avangardist .

Becuri (nu sunt incluse) : 3 x MAX 42W E14

NB : lampa este disponibilă într-o gamă largă de combinații de culori diferite și fiind realizată manual, este complet personalizabilă ca formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro