Made in Italy

Aplică clasică din sticlă venețiană și metal Made in Italy - Artemide

  • Made in Italy
  • Cod: ARTEMIDE1
Lei 3.906,52 Lei 4.883,14 -20%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 saptamani lucratoare
Lungime (cm) 38
Adâncime (cm) 12
Înălțime (cm) 36

Aplică de perete realizată manual din sticlă Veneția și metal auriu strălucitor Fabricat în Italia.

Aplică de perete cu 2 lumini din sticlă Venice lucrată manual cu finisaj auriu de 24K, cu detalii metalice aurii strălucitoare . Din combinația perfectă dintre o inspirație naturalistă elegantă și o latură funcțională puternică, ia naștere o soluție de mobilier care caracterizează orice mediu datorită prezenței sale iconice, dar în același timp ușoară și vibrantă. Pentru a-i sublinia unicitatea este prelucrarea la cald speciala care permite imprimarea nervurilor frunzelor pe suprafata sticlei pentru un rezultat exclusivist si elegant . Realismul este nuantat de tonuri elegante care sunt intensificate datorita aplicarii granulatiei de sticla ton pe ton, aducand la viata o adevarata opera de arta.

Fiecare element care alcătuiește aceste minunate soluții de amenajare este realizat individual și vine din mâinile meșterilor experți din sector care, datorită cunoașterii profunde a tradiției venețiane în prelucrarea sticlei , dau viață adevărate opere de artă dotate cu suflet și o personalitate care permite celor care le inventează, celor care le fac și celor care le folosesc să creeze o asemănare personală și de aptitudini, simțindu-se astfel empatic cu ei. Întregul proces de producție se desfășoară la Veneția , inima bată a tradiției sticlei, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile străvechi, cu dorința ca modernul să se proiecteze spre viitor. In acest fel iau nastere idei de iluminat autentice si eficiente care repropun designuri clasice revizuite in cheie contemporana pentru un rezultat exclusivist si avangardist .

Becuri (nu sunt incluse) : 2 x MAX 42W E14

NB : lampa este disponibilă într-o gamă largă de combinații de culori diferite și fiind realizată manual, este complet personalizabilă ca formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter