Made in Italy

Aplică de perete din sticlă Veneția de culoarea chihlimbarului Made in Italy - Fabiana

  • Made in Italy
  • Cod: FABIANA1
Lei 2.727,01 Lei 3.408,77 -20%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 saptamani lucratoare
Lungime (cm) 40
Adâncime (cm) 18
Înălțime (cm) 48

Aplică de perete cu 2 lumini realizată manual din sticlă Veneția și metal alb Fabricat în Italia.

Aplică din sticlă Venice lucrată manual cu detalii din metal alb . O estetică rafinată cu un puternic impact vizual care încântă datorită forței expresive care îi caracterizează formele arcuite obținute prin prelucrarea specială cu tehnica plăcii. Textura geometrică minunată care acoperă întreaga suprafață a lămpii este realizată în schimb datorită prelucrării la cald a sticlei care este, de asemenea, împodobită cu prisme suspendate care subliniază și fac refracția luminii unică pentru un rezultat unic, exclusivist și rafinat.

Din utilizarea materiilor prime de înaltă calitate de pe teritoriul italian și din prelucrarea pricepută a sticlei de către meșteri pricepuți din sector care au transmis tradițiile străvechi de zeci de ani, ia naștere o mare capodoperă a artei sticlei care se caracterizează prin eficiență , funcționalitate . și o estetică de clasă . Fiecare fază de producție se desfășoară în Veneția , inima bată a tradiției sticlei, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile străvechi, cu dorința ca modernul să se proiecteze spre viitor. Procedând astfel, măiestria înaltă se îmbină cu designul și tradiția își găsește o viață nouă prin utilizarea tehnologiilor inovatoare . Rezultatul este o operă de artă care reinterpretează un stil clasic printr-un limbaj contemporan care prin lumină își arată valorile de autenticitate și eficiență .

Becuri (nu sunt incluse) : 2 x MAX 42W E14

NB : lampa este disponibilă într-o gamă largă de combinații de culori diferite și fiind realizată manual, este complet personalizabilă ca formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter