Made in Italy

Aplica de design din aluminiu negru și alamă naturală Made in Italy - Norma

  • Made in Italy
  • Cod: NORMA2
Lei 1449,45 Lei 1811,84 -20%
Material Aluminiu și alamă
Timpii de livrare 2 săptămâni lucrătoare
Lungime (cm) 50
Adâncime (cm) 7
Înălțime (cm) 56.2

Aplica de design cu structură din aluminiu și alamă finisaj natural Made in Italy.

Această lampă de perete fabricată în întregime în Italia are o structură din aluminiu negru mat și alamă naturală .
Punctul său forte este extrem de original și design creativ capabil de a da viață o completare perfectă modern și elegant pentru cei care caută o „idee inovatoare poate ilumina funcțional înțelegerea în același timp aspect decorativ unic , care se poate finaliza decorul camerei cu armonie captare centrul atenției.

Lămpile de perete reprezintă o categorie de produse potrivite în mod special pentru iluminarea încăperilor din casă precum coridoarele sau spațiile mici în care lumina naturală nu ajunge și este necesar să se găsească o soluție la fel de funcțională, pe atât de discretă. Datorită dimensiunilor reduse, acestea pot fi poziționate oriunde, ajutând la crearea unor jocuri minunate de lumină și umbră și, în același timp, dând viață atmosferelor intime și relaxante.
Tocmai datorită difuziunii lor ridicate, oamenii încearcă din ce în ce mai mult să aleagă lumina de perete potrivită pentru nevoile lor, preferând soluții practice, dar și, mai ales, cu o valoare decorativă ridicată, prin urmare capabile să completeze amenajarea camerei într-un mod armonios.

Bec / soclu: 230V 18W LED Lm 2700 K3000 ° (cu driver)

NB: LED inclus.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro