Made in Italy

Aplica de design din bumbac albastru cu detalii roșii și albe Made in Italy - Soia

  • Made in Italy
  • Cod: SOYA3
Lei 1349,98 Lei 1499,98 -10%
Material Bumbac
Timpii de livrare 4 săptămâni
Lungime (cm) 23
Adâncime (cm) 11.8
Înălțime (cm) 20

Aplica de design modern cu abajur din bumbac colorat Made in Italy.

Made în întregime în Italia, această lampă de perete este compus dintr - un abajur de bumbac albastru albastru deschis și completat de inserții albe și roșii , care reprezintă forța reală a produsului.
Designul său este simplu și esențial, dar este îmbogățit de culorile strălucitoare care îi caracterizează stilul. De fapt, ceea ce caracterizează această piesă de mobilier este combinația originală și creativă a diferitelor culori care conferă vivacitate atât articolului în sine, cât și întregii încăperi în care este amplasat, sporind valoarea estetică a mobilierului din jur.

Lămpile de perete reprezintă o categorie de produse potrivite în mod special pentru iluminarea încăperilor din casă precum coridoarele sau spațiile mici în care lumina naturală nu ajunge și este necesar să se găsească o soluție la fel de funcțională, pe atât de discretă. Datorită dimensiunilor reduse, acestea pot fi poziționate oriunde, ajutând la crearea unor jocuri minunate de lumină și umbră și, în același timp, dând viață atmosferelor intime și relaxante.
Tocmai datorită difuziunii lor ridicate, oamenii încearcă din ce în ce mai mult să aleagă lumina de perete potrivită pentru nevoile lor, preferând soluții practice, dar și, mai ales, cu o valoare decorativă ridicată, prin urmare capabile să completeze amenajarea camerei într-un mod armonios.

Bec / priză: 230V E14 8W max LED

NB: becul nu este inclus.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro