Made in Italy

Aplica de perete cu 3 lumini Led în ceramică alb mat cu Umarell - Ometto

  • Made in Italy
  • Cod: OMETTO
Lei 3.362,85 Lei 4.203,57 -20%
Material ceramică
Culoare Matt White
Timpii de livrare 3/4 săptămâni lucrătoare
Tipul prizei LED 3000K
Lungime (cm) 18
Adâncime (cm) 13
Înălțime (cm) 10
peste 7,35W - sub 2,4W

Aplica cu 3 lumini led din rășină albă mată cu umarell în 3 versiuni, design modern fabricat în Italia.

Această lampă de perete originală și singulară reprezintă mișcarea care, în ultimii ani, s-a bucurat de un fenomen mediatic de succes și care vede pe Umarell sau pe pensionarul tipic în vârstă care se uită la șantiere sau lucrări publice, ca protagonist. Este un concept care în mod ironic a prins viață în Italia și apoi s-a răspândit în restul lumii pentru a stimula și îmbunătăți producția pentru toți lucrătorii de birou și lucrătorii din domeniul computerelor.
Prin urmare, acest omuleț drăguț așezat pe aplicație creează o atmosferă plină de spirit , productivă și plăcut extravagantă. datorită luminii care iese din bloc inundându-l cu lumină.

Un complement care dorește să evidențieze autenticitatea și miile de nuanțe care caracterizează personalitatea fiecăruia, prin reprezentarea elementelor luminoase cu un design unic și inovator.

Lampa este fabricată din ceramică albă opacă ca material care reprezintă originea, maleabilitatea, creația și care duce direct la originile culturii noastre.
Un design în întregime italian care, prin experimentare neconvențională și cercetări continue între tradiție și modernitate , este capabil să uimească, să îndrăznească și să emoționeze, permițându-vă să vă exprimați emoțiile printr-o utilizare decorativă originală și personală a luminii.

Colecția își dorește să fie o invitație de a fi singur fără teamă sau frică, eliberând adevărata identitate și stereotipuri provocatoare.
Dedicat tuturor celor care iubesc libertatea expresivă și care își exprimă stilul cu libertate și energie, alegând să urmeze inima și să trăiască în empatie, liber de orice banalitate și tipar.

Disponibil în 3 variante:
  • opțiunea 1: cu umarell așezat - h 13 cm
  • opțiunea 2: cu umarell în picioare - h 16 cm
  • opțiunea 3: cu umarell suportat - h 15 cm
Caracteristici tehnice:
  • Corpul lămpii din ceramică albă mată și difuzor din sticlă satinat
  • Lumină cu led inclusă
  • Tipul sursei: 2 LED-uri de 24V peste 7,35W, 958 lumeni sub 2,4W, 324lumen (până la 1282 lumeni) CRI ≥80 clasa A +
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter