Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplica de perete 2 lumini în ceramică alb mat Design modern Owl - Owl

Cod: GUFO
Lei 4.156,77 Lei 6.028,77 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
ceramică
Culoare
Matt White
Timpii de livrare
3/4 săptămâni lucrătoare
Tipul prizei
E27
Lungime (cm)
36
Adâncime (cm)
40
Înălțime (cm)
20
53W
Viadurini Lighting

Lampă din ceramică albă, ceramică, cu design modern, în formă de bufniță cu 2 lumini, fabricată în Italia.

Această lampă de perete originală și singulară are un design modern și plăcut în formă de bufniță, unde ochii ocupați de sursele de lumină dau un spirit ușor și sofisticat.
Este un complement neconvențional, care răstoarnă conceptul de lumină ca element de iluminare care vă permite să vedeți lucrurile: de data aceasta este complementul care vă privește!

Lampa este fabricată din ceramică albă opacă ca material care reprezintă originea, maleabilitatea, creația și care duce direct la originile culturii noastre.
Un design în întregime italian care, prin experimentare neconvențională și cercetări continue între tradiție și modernitate , este capabil să uimească, să îndrăznească și să emoționeze, permițându-vă să vă exprimați emoțiile printr-o utilizare decorativă originală și personală a luminii.

Colecția își dorește să fie o invitație de a fi singur fără teamă sau frică, eliberând adevărata identitate și stereotipuri provocatoare.
Dedicat tuturor celor care iubesc libertatea expresivă și care își exprimă stilul cu libertate și energie, alegând să urmeze inima și să trăiască în empatie, liber de orice banalitate și tipar.

Caracteristici tehnice:
  • Becurile nu sunt incluse
  • Tipul de atac: 2 x clasa energetică E27 max 53W de la E la A ++

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate