Made in Italy

Aplica de perete în design ceramic alb mat cu pește decorat - pește

  • Made in Italy
  • Cod: PESCE
Lei 4.562,90 Lei 5.703,62 -20%
Material ceramică
Culoare Matt White
Timpii de livrare 3/4 săptămâni lucrătoare
Tipul prizei E27
Lungime (cm) 50
Adâncime (cm) 35
Înălțime (cm) 18
52W

Aplica de perete din ceramica alba opaca in forma de peste, produs manual realizat in Italia.

Această aplicație originală și unică în formă de pește uimește și amuză prin designul său. Dar adevărata caracteristică constă în frunzele și florile decorative care o acoperă, dând viață unui complement suprarealist și elegant.

Lampa este realizată din ceramică albă opacă, ca material care reprezintă originea, maleabilitatea, creația și care duce direct la originile culturii noastre.
Un design în întregime italian care, prin experimentare neconvențională și cercetări continue între tradiție și modernitate , este capabil să uimească, să îndrăznească și să emoționeze, permițându-vă să vă exprimați emoțiile printr-o utilizare decorativă originală și personală a luminii.

Colecția își dorește să fie o invitație de a fi singur fără teamă sau frică, eliberând adevărata identitate și stereotipuri provocatoare.
Dedicat tuturor celor care iubesc libertatea expresivă și care își exprimă stilul cu libertate și energie, alegând să urmeze inima și să trăiască în empatie, liber de orice banalitate și tipar.

Caracteristici tehnice:
  • Becul nu este inclus
  • Tipul sursei: 1 x clasa energetică E27 max 52W de la E la A ++
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter