Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplica de perete înalt în ceramică albă și abajur în design de in - Cadabra

Cod: CADABRA
Lei 7.521,60 Lei 10.905,58 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
ceramică și lenjerie
Culoare
alb
Timpii de livrare
3/4 săptămâni lucrătoare
Tipul prizei
E27
Lungime (cm)
39
Adâncime (cm)
20
Înălțime (cm)
150
70W
Viadurini Lighting

Lampă de perete din ceramică albă lucioasă și abajur din in de design modern fabricat în Italia.

Această lampă de perete originală și unică este capabilă să creeze atmosfere sugestive și emoționale datorită designului său special care pare să pătrundă și să dispară în perete.
Un complement care dorește să evidențieze autenticitatea și miile de nuanțe care caracterizează personalitatea fiecăruia, prin reprezentarea elementelor luminoase cu un design unic și inovator.

Lampa este fabricată din ceramică albă lucioasă ca material care reprezintă originea, maleabilitatea, creația și care duce direct la originile culturii noastre. Abajur din in alb.
Un design în întregime italian care, prin experimentare neconvențională și cercetări continue între tradiție și modernitate , este capabil să uimească, să îndrăznească și să emoționeze, permițându-vă să vă exprimați emoțiile printr-o utilizare decorativă originală și personală a luminii.

Colecția își dorește să fie o invitație de a fi singur fără teamă sau frică, eliberând adevărata identitate și stereotipuri provocatoare.
Dedicat tuturor celor care iubesc libertatea expresivă și care își exprimă stilul cu libertate și energie, alegând să urmeze inima și să trăiască în empatie, liber de orice banalitate și tipar.

Caracteristici tehnice:
  • Becul nu este inclus
  • Tipul sursei: 1 x clasa energetică E27 max 70W de la E la A ++

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate