Made in Italy

Aplica de Perete Design Clasic cu 2 Lumini din Sticla Cromata lucrata manual - Similo

  • Made in Italy
  • Cod: SIMILO3
Lei 944,44 Lei 1.180,53 -20%
Material sticla, cristal si metal
Culoare transparent si cromat
Timpii de livrare 10-12 zile lucratoare
Priză și tip de alimentare 2 x E14 220-230 V
Lungime (cm) 35
Adâncime (cm) 28
Înălțime (cm) 33

Aplica de perete 2 lumini din sticla lucrata manual, cristal si metal fabricata in Italia.

Această applique în stil clasic este formată din 2 brațe arcuite din sticlă transparentă realizată manual în Italia cu efect „ rigaton ”, ale căror capete sunt înconjurate de sclipici fixate în metal, precum și pentru partea centrală a complementului, unde două tuburi discuri circulare susțin structura intercalate cu două discuri circulare de dimensiuni diferite realizate din cristal tăiat.
Fiecare braț culminează cu un disc circular de cristal care adăpostește sursa de lumină.
Designul este completat de detaliile inelului cu picaturi din cristal optic si finisajele metalice cromate , care fac ca accesoriul sa poata crea atmosfere luxoase si importante .

Este, așadar, ideală pentru mobilarea spațiilor sofisticate și cu bun gust precum un living sau un dormitor, prezentându-se ca fiind perfectă pentru încăperile cu tavane deosebit de înalte, luminând orice mediu cu gust și caracter, într-un amestec de stil, clasă și inovație.

Materialele de calitate , designul, măiestria și inspirația sunt punctele cheie ale colecției, rezultat al profesionalismului designerilor și artizanilor de a oferi un produs optim din punct de vedere al formelor și materialelor.

NB: Becurile nu sunt incluse. Complementul este disponibil și în versiunile din sticlă chihlimbar, ceai sau sticlă afumată și/sau finisaje din metal auriu.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter