Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Design baie de sine statatoare fonta veche

Cod: OLD
Lei 43.094,33
TVA inclus
Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Timpii de livrare
40 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Cadă cu design independent, din fontă vopsită
Cadă de sine stătătoare în întregime din fontă, emailată intern în titan de 2 mm și vopsită la exterior cu o gamă largă de culori. Cadă de baie care reprezintă culmea luxului. Cadă disponibilă în diferite dimensiuni, alegeți cea care vi se potrivește cel mai bine!

IMPORTANT: Finisajul extern al rezervorului disponibil în diferite variante cromatice, vizualizați graficul de culori și indicați în caseta corespunzătoare codul culorii dorite.

- Robinetul și evacuarea sunt excluse

Care sunt avantajele căzilor din fontă emailată? Multe!
Iată principalele puncte:
• Sunt un produs ecologic. Spre deosebire de acril, fonta emailată este o soluție verde.
• Utilizate din ce în ce mai mult în medii în care cerințele de igienă, durabilitate și performanță capătă cea mai mare importanță, rezervoarele din fontă sunt excelente pentru a contracara proliferarea bacteriană.
• Ideal pentru o baie relaxantă și sănătoasă. Fonta este un material neinflamabil care nu emite gaze toxice sau fum în caz de incendiu.
• Comparativ cu alte materiale - cum ar fi acrilul și fierul - fonta absoarbe la maximum zgomotele enervante și de la baie.
Solid și inalterabil în timp. Spre deosebire de acril, caziile din fontă au o rezistență ridicată la mai mulți factori; foc, șoc și substanțe chimice.
Economic . Fonta menține temperatura apei neschimbată și constantă.
Întreținere ușoară . Suprafața vitrată este netedă și compactă. Acesta este motivul pentru care nu reține calcarul și este ușor de curățat.
100% producție UE - 25 de ani garanție

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate