Cada de baie Freestanding Fonta cu picioare Diane

  • Cod: DIANE
Lei 29.158,14 Lei 34.303,72 -15%
Afișează Opțiunile Disponibile:
Timpii de livrare 40 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.

Cadă de sine stătătoare din fontă cu picioare vopsite

Cadă de sine stătătoare în întregime din fontă, emailată interior cu titan de 2 mm și vopsită exterior cu o gamă largă de culori, completată cu picioare tot din fontă decorată și colorată. Cada de baie care reprezinta apogeul luxului. Cada disponibila in diferite dimensiuni, alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine!

IMPORTANT: Finisajul exterior al rezervorului disponibil in diferite variante cromatice, vizualizati diagrama de culori si indicati in casuta corespunzatoare codul culorii dorite.
Finisajul Blue Night 5022 nu este disponibil.

Notă: Este posibil să personalizați picioarele, pentru a primi picioarele personalizate solicitați o ofertă de la: clienti@viadurini.it

- Robinet și scurgere excluse

Care sunt avantajele căzilor din fontă emailată? Multe!
Iată principalele puncte:
• Sunt un produs ecologic. Spre deosebire de acrilic, fonta emailată este o soluție verde.
• Folosite din ce în ce mai mult în medii în care cerințele de igienă, durabilitate și performanță capătă cea mai mare importanță, rezervoarele din fontă sunt excelente pentru contracararea proliferării bacteriene.
• Ideal pentru o baie relaxanta si sanatoasa. Fonta este un material neinflamabil care nu emite gaze toxice sau fum în caz de incendiu.
• Fata de alte materiale – precum acrilul si fierul – fonta absoarbe la maximum apa enervanta si zgomotele din baie.
Solid și inalterabil în timp. Spre deosebire de acril, căzile din fontă au o rezistență ridicată la factori multipli; incendiu, șoc și substanțe chimice.
Economic. Fonta mentine temperatura apei neschimbata si constanta.
Întreținere ușoară . Suprafata vitrata este neteda si compacta. Acesta este motivul pentru care nu reține calcarul și este ușor de curățat.
Producție 100% UE - 25 ani garanție
Email Newsletter
Newsletter