Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Lavoare în proiectarea de piatră

Lavoare Piatra naturala

O chiuveta din piatră naturală este o piesă unică de mobilier , care poate transforma baia sau bucătăria într - un mediu special. De asemenea, are capacitatea rara de a deveni chiar mai frumos, cu trecerea timpului, achiziționarea patina caracteristic.

Se folosește adesea chiuveta termenul pentru a indica chiuveta de designer pentru baie, modele, de obicei, cele mai exclusiviste și mai frumoase decât cele utilizate în alte părți ale casei (bucatarie vorbește, în general, de chiuvete, chiuvete și este temini generice utilizate pentru toți acasă)

Singura atenție a avea nevoie de aceste chiuvete de design de piatră este de a fi utilizate pentru curățarea numai produse de apă sau neutre , produse special pentru curățarea de pietre naturale pe bază de apă, evitând produsele pe bază de acid.

Dacă vă place materiale naturale, decora baie cu un design de piatra naturala chiuveta este solutia ideala pentru a completa decorul de baie. Pe viadurini veți găsi mai multe chiuvete din piatră la prețuri accesibile și, în special, o gamă largă de pietre și detalii, cum ar fi onix sau lemn fosil Jurassic.

Chiuvete de piatră în aer liber

Dacă sunteți în căutarea lavoare din piatră pentru exterior, unele dintre bazinele catalogul nostru pot fi de asemenea folosite pentru medii în aer liber.

uz extern sunt deosebit de adecvate ca bazinele de piatră ale râului în cazul în care modelul Akta, în timp ce alte modele (marmura, bazalt) sunt mai puțin adecvate, deoarece mai delicată și necesită îngrijire specială și tratamente pentru a nu strica.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta, vă vom ajuta să alegeți pe cel potrivit pentru nevoile dumneavoastra.