Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Consola dual pe picioare în stilul de ceramică 900 „Serenity

Cod: SERENITY
Lei 33.427,81
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Consola dual pe picioare în stilul de ceramică 900 „Serenity
Serenity este o compoziție frumoasă și fascinantă de mobilier de baie realizate în întregime din stilul alb ceramice de 900 de ani.
Această compoziție frumoasă include o „chiuvetă dublă elegantă și spațioasă, fixată pe perete și susținut de o pereche de picioare, de asemenea, realizate din ceramică, ansamblul constituit o formă elegant pătrat.
Pentru a da o notă de lumină pentru întreaga compoziție include robinete, capcane și canale de scurgere, toate în finisaj cromat, în plus față de frumoasă și spațioasă oglinda de înclinare dreptunghiulară cu ramă din alamă cromată.
Serenity este completat și îmbogățit prin prezența unui perete frumos și elegant săpunieră din ceramică, cu detalii cromate și o periuță de dinți titular în același model, completat de două frumoase appliqué lux placat cu crom alamă și bumbac abajur.
Serenity este conceput pentru a aduce un plus de stil designer de 900 de ani în casa ta, menținând întotdeauna o anumită modernitate și eleganță.
Cuprinzând linii patrate elegant, Serenity se potrivește armonios cu orice interior.
De asemenea, vă aduce o notă de stil pentru casa ta!
Chiuvetă fixate pe perete folosind paranteze furnizate!

Componentele incluse în compoziție:
- Blat P. L. 130 cm x 51 cm
- picioare de cuplu chiuveta h. 75 cm
- 2 robinete de perete crom
- 2 drenuri crom
- 2 sifoane crom
- 1 săpun perete farfurie
- perie de perete 1 ușă
- 1 x 45 cm.110 oglindă dreptunghiulară
- 2 lux crom appliqué

Viadurini de baie Colectia este solutia potrivita pentru a da eleganță și valoare pentru baie. design de calitate înaltă și amestec impecabil la un rezultat excepțional în trend.
Baia chiuveta Viadurini se potrivește în orice mediu, de epocă, modern sau retro. Alegeți combinația potrivită pentru un efect care poate incanta invitatii dumneavoastra!

Ultimele produse vizualizate