Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compozitie cu bazin ceramic coloana de aproximativ 900 ani Stilul liniei

Cod: LINE
Lei 21.316,84
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Compozitie cu bazin ceramic coloana de aproximativ 900 ani Stilul liniei
Linia este o compoziție frumoasă și fascinantă de mobilier de baie realizate în întregime din stilul alb ceramice de 900 de ani.
Această compoziție frumoasă include o „chiuvetă elegantă și spațioasă, fixată pe perete și sprijinindu-se pe o coloană, de asemenea, realizate din ceramică, ansamblul constituit o formă elegant pătrat.
Pentru a da o notă de lumină și creativitate la întreaga compoziție include două atingeri frumoase în finisaj cromat, în plus față de frumoasă și spațioasă oglindă trifacciale pliere.
Particularitatile acestei oglinzi frumoase ceea ce privește structura sa, și anume, prezintă cele două fețe exterioare cu oglinzi pliabile, pe ambele părți, acest lucru înseamnă că: atunci când oglinda este deschisă prezintă trei fețe în oglindă și, atunci când este închis are două fețe, care sunt, de asemenea, complet în oglindă.
Linia este, de asemenea, completată și îmbogățită de prezența unui frumos și elegant săpun rulment ușă din ceramică, cu detalii cromate și un perete periuță de dinți titular în același desen sau model, toate acestea fiind completate de un bar elegant suport cromat alamă prosop.
Linia este conceput pentru a aduce un plus de stil designer de 900 de ani în casa ta, menținând întotdeauna o anumită modernitate și eleganță.
Cuprinzând linii patrate elegant, Linia se potrivește în mod armonios cu orice interior.
De asemenea, vă aduce o notă de stil pentru casa ta!
Chiuvetă fixate pe perete folosind paranteze furnizate!

Componentele incluse în compoziție:
- Chiuveta P. L. 60 cm x 51 cm
- coloana P. L. 37,5 cm x 35 cm x 69 cm H
- 2 robinete simple
- Se scurge și sifon
- Deșeuri
- perie de perete Porta
- Porta săpun suport
- 60 cm bar alama cromata
- trei fețe pliere oglindă cm. Total 114 x 60

Viadurini de baie Colectia este solutia potrivita pentru a da eleganță și valoare pentru baie. design de calitate înaltă și amestec impecabil la un rezultat excepțional în trend.
Baia chiuveta Viadurini se potrivește în orice mediu, de epocă, modern sau retro. Alegeți combinația potrivită pentru un efect care poate incanta invitatii dumneavoastra!

Ultimele produse vizualizate