Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție mobilier baie cu frumusețe structura metalica chiuveta

Cod: BEAUTY
Lei 22.765,18
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Compoziție Mobilier Baie cu frumusețe structura metalica chiuveta
Frumusețea este o compozitie fascinanta si frumoasa plina de mobilier de baie cu o chiuvetă în întregime în ceramică albă, stilul de 900 de ani.
Această compoziție frumoasă include o chiuvetă elegantă și spațioasă fixate pe perete și sprijinindu-se pe o structură metalică elegantă într-un finisaj cromat, care creează un punct de lumină delicată pentru întreaga compoziție.
Structura crom este constituită dintr-o bază de metal plin de un grilaj metalic util și funcțional.
Pentru a dona o notă suplimentară de lumină pentru întreaga compoziție fac parte din această compoziție un robinet frumos și, de asemenea, un sifon cu finisaj cromat.
„Alte particularități ale acestei compoziții fantastic este încapsulat în oglinzi sale frumoase si rectangulare rabatabile, îmbogățite cu un cadru din alamă cromată.
Frumusețea este completată și îmbogățită prin prezența unui perete din ceramică frumos și elegant săpun ușă cu detalii cromate și o ușă tampoane și inventivă de un zid de inel, de asemenea, în finisaj cromat.
Beauty este conceput pentru a aduce un plus de stil designer de 900 de ani în casa ta, menținând întotdeauna o anumită modernitate și eleganță.
Cuprinzând linii patrate elegant, frumusețe se potrivește armonios cu orice interior.
De asemenea, vă aduce o notă de stil pentru casa ta!
Chiuvetă fixate pe perete folosind paranteze furnizate!

Componentele incluse în compoziție:
- chiuvetă din ceramică albă. Măsurători: P. L. 50 cm x 40,5 cm
- complet bază grila de metal, în crom L. H. 41 cm x 76 cm x 34 cm de margine perete
- Apăsați cu scurgere
- Sifon
- Deșeuri
- oglindă înclinare dreptunghiular cu cadru cromat 76,5 cm x 57,5 ​​cm alama.
- Șervețele inel Porta
- Săpun perete ceramic

Viadurini de baie Colectia este solutia potrivita pentru a da eleganță și valoare pentru baie. design de calitate înaltă și amestec impecabil la un rezultat excepțional în trend.
Baia chiuveta Viadurini se potrivește în orice mediu, de epocă, modern sau retro. Alegeți combinația potrivită pentru un efect care poate incanta invitatii dumneavoastra!

Ultimele produse vizualizate