Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Set de baie cu dublă consolă în ceramică albă de structură liniară

Cod: LINEAR
Lei 48.206,12
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Set de baie cu dublă consolă în ceramică albă de structură liniară
Linear este o compozitie fascinanta si frumoasa de mobilier de baie realizate in intregime din ceramica alba, stil de 900 de ani.
Această compoziție frumoasă include o „chiuvetă dublă spațioasă și elegantă fixată pe perete și plasat pe o structură de finisaj elegant, nichel lustruit care creează lumini delicate.
Structura metalică este constituită baza îmbogățită unei grile util și funcțional.
Pentru a da o notă de lumină pentru întreaga compoziție fac parte din liniare, două robinete de pod frumoase cu lanț, complet cu sifon și de scurgere.
„Alte particularități ale acestei compoziții fantastice este închisă în două oglinzi rabatabile frumoase și dreptunghiulare, îmbogățite cu un cadru metalic realizat din alamă alamă cu finisaj nichel lustruit.
Liniară este completată și îmbogățită prin prezența unui frumos suport ceramic săpunieră cu detalii cromate și o periuță de dinți titular în același design.
Linear este conceput pentru a aduce un plus de stil designer de 900 de ani în casa ta, menținând întotdeauna o anumită modernitate și eleganță.
Cuprinzând linii patrate elegant, liniar se potrivește armonios cu orice interior.
De asemenea, vă aduce o notă de stil pentru casa ta!
Chiuvetă fixate pe perete folosind paranteze furnizate!

Componentele incluse în compoziție:
- chiuvetă din ceramică albă. Măsurători: W.130 cm x 51 cm P.
- Baza de metal + grila de bază. Terminați lustruit nichel L.130 cm x h. 76 + 13 cm x 51 cm de margine perete
- 2, împreună cu robinete de pod cu lanț
- 2 sifoane
- 2 canale de scurgere
- 2 pivotant oglinzi dreptunghiulare cu ramă de alamă metalic cu finisaj nichel lustruit. Măsurători: 76,5 cm x 57,5 ​​cm.
- Porta blatul de periuță de dinți
- Porta suport săpun ceramic

Viadurini de baie Colectia este solutia potrivita pentru a da eleganță și valoare pentru baie. design de calitate înaltă și amestec impecabil la un rezultat excepțional în trend.
Baia chiuveta Viadurini se potrivește în orice mediu, de epocă, modern sau retro. Alegeți combinația potrivită pentru un efect care poate incanta invitatii dumneavoastra!

Ultimele produse vizualizate