Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Set de baie cu chiuvetă și oglindă structura creativității delfinilor

Cod: CREATIVITY
Lei 22.619,37
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Set de baie cu chiuvetă și oglindă structura creativității delfinilor
Creativitatea este o compoziție frumoasă și fascinantă de mobilier baie completă cu o chiuvetă în întregime în stil alb ceramic din anii 900“.
Această compoziție frumoasă include o chiuvetă elegant, fixat pe perete și sprijinindu-se pe o structură metalică în finisajul cromat elegant, care creează un punct de lumină delicată pentru întreaga compoziție.
Pentru a dona o notă suplimentară de lumină pentru întreaga compoziție fac parte din această compoziție un perete robinet frumos, complet cu sifon de scurgere și, de asemenea, în finisaj cromat.
Principalele caracteristici ale acestei compoziții fantastice este încapsulată în oglinda ei frumoasă îmbogățit cu un decor original, în frumosul delfinul antic din lemn. Acest cadru frumos din lemn este sculptat manual astfel încât fiecare piesă este unică și nu reproductibile.
Creativitatea este completată și îmbogățită prin prezența unei perii frumos și elegant suport pentru prosop podea, suport de hârtie și crom cu ceramică titularul perie de toaletă.
Creativitatea este conceput pentru a aduce un plus de stil designer de 900 de ani în casa ta, menținând întotdeauna o anumită modernitate și eleganță.
Cuprinzând linii patrate elegant, creativitate se potrivește armonios cu orice interior.
De asemenea, vă aduce o notă de stil pentru casa ta!
Chiuvetă fixate pe perete folosind paranteze furnizate!

Notă: Rama oglinzii fiind formată de mână cu briccola antic din lemn poate prezenta unele variații în ceea ce privește imaginea, modificările să ia în considerare semnele de unicitate a produsului.

Componentele incluse în compoziție:
- chiuvetă cm. P. L. 50 cm x 40,5 cm
- lățime de metal de bază de crom. 41 cm x 34 cm x proeminența de perete H: 76 cm
- perete de crom Rotile
- Chrome Deșeuri
- Sifon crom
- suport pentru prosop podea crom, suport de hârtie și perie de toaletă din ceramică crom.
- Oglinda cu lemn rama 55x75 cm antic delfin

Viadurini de baie Colectia este solutia potrivita pentru a da eleganță și valoare pentru baie. design de calitate înaltă și amestec impecabil la un rezultat excepțional în trend.
Baia chiuveta Viadurini se potrivește în orice mediu, de epocă, modern sau retro. Alegeți combinația potrivită pentru un efect care poate incanta invitatii dumneavoastra!

Ultimele produse vizualizate