Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baterie clasică cu 3 găuri din alamă, fabricată în Italia - Shelly

Cod: SHELLY1
Lei 1.708,82 Lei 2.443,18 -30%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Alamă
Timpii de livrare
10/15 zile lucrătoare
Viadurini Taps

Baterie de lavoar cu 3 găuri din alamă de design clasic Fabricat în Italia.

Fabricat în Italia Baterie de lavoar cu 3 găuri din alamă cu 1 "1/4 de scurgere complet cu șurub dreapta și stânga. Structura sa include, de asemenea, butoiul rotativ antic, în același timp crește funcționalitatea acestuia, permițându-vă să mutați jetul de apă într-un mod simplu și practic în funcție de nevoile dumneavoastră.
Acest articol de baie în stil romantic are un design caracterizat de linii moi și curate care aduc în minte un mobilier clasic și extrem de elegant și rafinat ideal pentru a da o viață nouă și o notă originală oricărei băi, de la cea mai tradițională la cea mai modernă.

Finisaje disponibile:
  • crom;
  • bronz.
Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate