Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baterie cu o singură gaură pentru lavoar de baie din alamă Fabricat în Italia - Lisca

Cod: LISCA5
Lei 1.017,61 Lei 1.454,40 -30%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Alamă
Timpii de livrare
10/15 zile lucrătoare
Viadurini Taps

Baterie clasică din alamă cu o singură gaură pentru lavoar de baie Made in Italy.

Baterie de lavoar din alamă cu un singur orificiu , cu scurgere de 1/4 "1/4 completă cu șurub. Acest articol, fabricat în Italia , este făcut unic și deosebit de interesant prin designul său cu un suflet clasic care poate completa stilul băilor mobilate tradițional, dar, în același timp, poate fi introdus în zonele moderne de baie cu gust pentru a crea contrastul cucerind centrul. de atenție datorită farmecului și finisajelor sale minunate.

Finisaje disponibile:
  • crom;
  • crom / aur;
  • bronz.
Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate