Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baterie clasică pentru chiuvetă din oțel inoxidabil Made in Italy - Cadou

Cod: DONO
Lei 3.614,38 Lei 5.414,38 -33%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Oțel inoxidabil
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare
Viadurini Taps

Baterie clasica pentru chiuveta de bucatarie din otel inoxidabil Made in Italy.

Mixer pentru chiuvetă fabricat în Italia, fabricat din oțel inoxidabil, cu butoi antic reglabil, complet cu cartuș Kerox Ø 35 mm fără distribuitor. Un design clasic și rafinat distinge acest minunat articol, ideal pentru a da viață unui mobilier cu o personalitate puternică caracterizat prin funcționalitate și eleganță .

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate