Made in Italy

Baterie pentru chiuvetă din alamă în stil clasic, fabricată în Italia - Annodo

  • Made in Italy
  • Cod: ANNODO
Lei 1.274,81 Lei 1.593,48 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 10/15 zile lucrătoare

Baterie de design clasic pentru chiuvetă de bucătărie din alamă Made in Italy.

Baterie pentru chiuvetă fabricată în Italia, fabricată din alamă înclinată, completată cu butoi antic reglabil. Un design clasic și rafinat distinge acest minunat articol, ideal pentru a da viață unui mobilier cu o personalitate puternică caracterizat prin funcționalitate și eleganță .
Produsul asigură, de asemenea, o atenție sporită mediului, oferind un tip de cartuș conceput și creat tocmai pentru economisirea energiei. Este definit ES și furnizează apă rece atunci când maneta este ridicată în poziția centrală, evitând astfel solicitarea de apă caldă către cazan, permițând astfel o economie de energie consecventă.

Finisaje disponibile :
  • crom;
  • bronz;
  • cupru.

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter