Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baterie de lavoar cu o gaură din alamă cromată Fabricat în Italia - Binsu

Cod: BINSU5
Lei 2.553,61
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
alamă
Timpii de livrare
4 săptămâni
Viadurini Taps

Baterie de lavoar de design, din alamă, fabricată în Italia.

Baterie lavoar de design clasic, cu o singură gaură, din alamă cromată, înaltă de 240 mm și cu o distanță centrală de 170 mm, cu scurgere și manetă pop-up.
Produs integral în Italia, cu materiale de înaltă calitate, conforme cu standardele europene. Acest mixer poate fi instalat pe partea superioară, echipat cu aerator și cap ceramic la 180 °; recomandat pentru sistemul său de economisire a energiei pentru economisirea apei de 6L / min, pentru gura pivotantă și pentru conexiunile sale rigide.

Întreținere și curățare: Se recomandă uscarea oricăror picături sau depuneri de apă pe produs cu o cârpă moale; nu lăsați pe ea cârpe umede sau bureți umezi; evitați utilizarea unor bureți abrazivi sau de curățat care deteriorează suprafața; nu utilizați pentru curățarea niciunui tip de detergent care conține clor sau compușii săi care ar putea oxida mixerul.
Pentru o întreținere perfectă, dezasamblați aeratorul și scufundați-l câteva ore în oțet diluat și apoi clătiți-l cu multă apă, astfel încât să dispară toate impuritățile și depunerile de calcar.

Pentru mai multe informații și cotații, nu ezitați să ne contactați la clienti@viadurini.it.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate