Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baterie de chiuvetă din alamă reglabilă cu arc fabricat în Italia - Keope

Cod: KEOPE
Lei 2.001,62 Lei 2.851,18 -30%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Alamă
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare
Viadurini Taps

Baterie moderna pentru chiuveta de bucatarie din alama cromata Made in Italy.

Baterie pentru chiuvetă de bucătărie fabricată în Italia din alamă cromată . Datorită prezenței canalului reglabil cu arc și a dușului cu 2 jeturi, este posibilă maximizarea funcționalității acestuia , permițându-vă să utilizați produsul într-un mod complet simplu și practic. Ceea ce îl face unic este prezența unui cartuș definit ES capabil să furnizeze apă rece atunci când maneta este ridicată în poziția centrală, evitând necesitatea apei calde de la cazan și permițând astfel economii substanțiale de energie.

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate