Made in Italy

Baterie pentru chiuvetă din alamă cromată cu duș Fabricat în Italia - Kondor

  • Made in Italy
  • Cod: KONDOR
Lei 2.133,73 Lei 2.667,16 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Baterie pentru chiuvetă de design modern din alamă cromată Made in Italy.

Baterie pentru chiuvetă de bucătărie fabricată în Italia din alamă cromată . Complet cu cartuș definit ES, care furnizează apă rece atunci când maneta este ridicată în poziția centrală, evitând astfel solicitarea de apă caldă la cazan, permițând o economie de energie. Acest aspect interesant este combinat cu funcționalitatea produsului conferită de canalul reglabil cu arc și de dușul de mână cu 2 jeturi care permit o utilizare simplă și extrem de practică.

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter