Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baterie de lavoar din alamă cu duș de mână ABS Fabricat în Italia - Kalid

Cod: KALID
Lei 1.459,17 Lei 2.083,21 -30%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Alamă și ABS
Timpii de livrare
10/15 zile lucrătoare
Viadurini Taps

Baterie pentru chiuvetă din alamă cu duș de mână cu un singur jet Fabricat în Italia.

Baterie pentru chiuvetă fabricată în Italia, fabricată din alamă . Datorită canalului pivotant și dușului de mână ABS cu un singur jet extractibil, funcționalitatea și designul se reunesc pentru a crea produsul perfect pentru o bucătărie cu un aspect modern și inovator, fără a neglija o utilizare extrem de simplă și practică. Produsul asigură, de asemenea, o atenție sporită mediului, oferind un tip de cartuș conceput și creat tocmai pentru economisirea energiei. Este definit ES și furnizează apă rece atunci când maneta este ridicată în poziția centrală, evitând astfel solicitarea de apă caldă către cazan, permițând astfel o economie de energie consecventă.

Finisaje disponibile :
  • crom;
  • nichel periat.

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate