Made in Italy

Baterie pentru chiuvetă de bucătărie cu furtun reglabil și duș de mână Fabricat în Italia - Cormo

  • Made in Italy
  • Cod: CORMO
Lei 1930,01 Lei 2144,44 -10%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Baterie de lavoar modernă reglabilă din alamă cu duș de mână cu 2 jeturi Made in Italy.

Baterie pentru chiuvetă fabricată în Italia, fabricată din alamă cromată . Funcționalitatea și designul se reunesc în acest minunat articol cu un gust modern conceput pentru o utilizare simplă și practică datorită prezenței canalului reglabil cu arc și a dușului de mână extractibil și reglabil cu 2 jeturi. Ceea ce îl face unic este prezența unui cartuș definit ES capabil să furnizeze apă rece atunci când maneta este ridicată în poziția centrală, evitând necesitatea apei calde de la cazan și permițând astfel economii substanțiale de energie.

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro