Made in Italy

Baterie pentru chiuvetă de bucătărie cu țeavă de alamă reglabilă Made in Italy - Cory

  • Made in Italy
  • Cod: CORY
Lei 1.798,57 Lei 2.248,20 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Baterie lavoar modernă cu gura reglabilă din alamă cromată Fabricat în Italia.

Baterie pentru chiuvetă fabricată în Italia, fabricată din alamă cromată . Datorită canalului reglabil cu arc și dușului cu 2 jeturi, funcționalitatea și designul se reunesc pentru a da viață produsului perfect pentru o bucătărie cu un aspect modern și inovator, fără a neglija o utilizare extrem de simplă și practică. Ceea ce crește și mai mult valoarea este prezența unui cartuș definit ES capabil să furnizeze apă rece atunci când maneta este ridicată în poziția centrală, evitând necesitatea apei calde de la cazan și permițând astfel economii substanțiale de energie.

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter